Arrangementet er fullført.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er steam buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), ceviche lechede tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin, svinebuljong (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. Maten spises underveis i kurset.
Menyen kan variere noe.
Oppstart kl 17:00 på kveldstid
Varighet: 3,5 til 4 timer
Pris: 1500,-per person
FLYTTET! Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.
Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!
Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.