Arrangementet er fullført.

Stratos åpner dørene for Sommeråpent hovedbilde
tirsdag 
Stratos

Stratos åpner dørene for Sommeråpent

Hver sommer åpner Stratos dørene for publikum med det tradisjonelle Sommeråpent på Oslos tak. I år starter det tirsdag 26. juni, og varer helt til lørdag 18. august.

Fra toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget kan du nyte en fantastisk panoramautsikt over hele Oslo på takterrassen til Stratos.

«Sommeråpent er kjempepopulært, og vi har stort sett fullt hus alle dager vi har åpent – fra tirsdag til lørdag», sier Jama Awaleh, partner i Selskap & Serveringsgruppen som eier bl.a. Stratos. «Folk koser seg ute på takterrassen, og det er mange som vil feire bursdagen eller arrangere sommerfest hos oss.»

Les mer om sommeråpent

Sammen med byOslo sin andre partner, Kim Søyland, har han arrangert Sommeråpent i 7 år og populariteten øker hvert år. I helgene spiller kjente internasjonale og nasjonale DJs og live-artister utover natten for danseglade gjester.

Grillbuffet og sommerfest på Stratos

Stratos selger i utgangspunktet ikke mat, men det er mulig for grupper å forhåndsbestille grillbuffet dersom man ønsker det. Det er mange godsaker å velge mellom, blant annet delikatessepølser fra A. Idsøe og langtidsstekt høyrygg som er mør og god.

«Dersom man ønsker å forhåndsbestille en buffet, er det bare å ta kontakt med vår bookingavdeling. Vi ønsker alle velkommen til Sommeråpent på Stratos, og lover masse god musikk og stemning på Oslos tak!» sier Awaleh.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.