Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Stratos åpner dørene for Sommeråpent hovedbilde
tirsdag 
Stratos

Stratos åpner dørene for Sommeråpent

Hver sommer åpner Stratos dørene for publikum med det tradisjonelle Sommeråpent på Oslos tak. I år starter det tirsdag 26. juni, og varer helt til lørdag 18. august.

Fra toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget kan du nyte en fantastisk panoramautsikt over hele Oslo på takterrassen til Stratos.

«Sommeråpent er kjempepopulært, og vi har stort sett fullt hus alle dager vi har åpent – fra tirsdag til lørdag», sier Jama Awaleh, partner i Selskap & Serveringsgruppen som eier bl.a. Stratos. «Folk koser seg ute på takterrassen, og det er mange som vil feire bursdagen eller arrangere sommerfest hos oss.»

Les mer om sommeråpent

Sammen med byOslo sin andre partner, Kim Søyland, har han arrangert Sommeråpent i 7 år og populariteten øker hvert år. I helgene spiller kjente internasjonale og nasjonale DJs og live-artister utover natten for danseglade gjester.

Grillbuffet og sommerfest på Stratos

Stratos selger i utgangspunktet ikke mat, men det er mulig for grupper å forhåndsbestille grillbuffet dersom man ønsker det. Det er mange godsaker å velge mellom, blant annet delikatessepølser fra A. Idsøe og langtidsstekt høyrygg som er mør og god.

«Dersom man ønsker å forhåndsbestille en buffet, er det bare å ta kontakt med vår bookingavdeling. Vi ønsker alle velkommen til Sommeråpent på Stratos, og lover masse god musikk og stemning på Oslos tak!» sier Awaleh.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:00

Utfordrerne (Stand-up)

Dette er stedet hvor du kan oppleve helt nye talenter innen humorsjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
onsdag

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Barcode Quiz – hver onsdag!
onsdag
17:05

Barcode Quiz – hver onsdag!

Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.