Arrangementet er fullført.

Stratos åpner dørene for Sommeråpent hovedbilde
tirsdag 
Stratos

Stratos åpner dørene for Sommeråpent

Hver sommer åpner Stratos dørene for publikum med det tradisjonelle Sommeråpent på Oslos tak. I år starter det tirsdag 26. juni, og varer helt til lørdag 18. august.

Fra toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget kan du nyte en fantastisk panoramautsikt over hele Oslo på takterrassen til Stratos.

«Sommeråpent er kjempepopulært, og vi har stort sett fullt hus alle dager vi har åpent – fra tirsdag til lørdag», sier Jama Awaleh, partner i Selskap & Serveringsgruppen som eier bl.a. Stratos. «Folk koser seg ute på takterrassen, og det er mange som vil feire bursdagen eller arrangere sommerfest hos oss.»

Les mer om sommeråpent

Sammen med byOslo sin andre partner, Kim Søyland, har han arrangert Sommeråpent i 7 år og populariteten øker hvert år. I helgene spiller kjente internasjonale og nasjonale DJs og live-artister utover natten for danseglade gjester.

Grillbuffet og sommerfest på Stratos

Stratos selger i utgangspunktet ikke mat, men det er mulig for grupper å forhåndsbestille grillbuffet dersom man ønsker det. Det er mange godsaker å velge mellom, blant annet delikatessepølser fra A. Idsøe og langtidsstekt høyrygg som er mør og god.

«Dersom man ønsker å forhåndsbestille en buffet, er det bare å ta kontakt med vår bookingavdeling. Vi ønsker alle velkommen til Sommeråpent på Stratos, og lover masse god musikk og stemning på Oslos tak!» sier Awaleh.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken
torsdag
12:00

Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken

«Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken» er en koronavennlig vandreforestilling som foregår utendørs.

Eventbilde: Marion Ravn til Vulkan Arena
torsdag
20:00

Marion Ravn til Vulkan Arena

Opplev en akustisk intimkonsert med Marion Ravn når hun i mai står på scenen i Vulkan Arena.

Eventbilde: Det Betales – Best of Beatles
lørdag

Det Betales – Best of Beatles

Det Betales har blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til Verdens beste Beatles tribute band. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med.