Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Standup Aid 2023 hovedbilde
tirsdag 
19:00
Latter

Standup Aid 2023

Sabona er en bistandsorganisasjon som jobber for en bedre fremtid for menneskene i Zimbabwe, et konfliktfylt og dessverre ofte glemt land, langt sør i Afrika.

Standup Aid er en av grunnpilarene i Sabona for å reise penger til det viktige arbeidet, og Latter har siden starten satt opp en årlig kremforestilling, hvor flere av Norges beste komikere stiller opp gratis og byr på en knallkveld!

Inntektene går uavkortet til Sabona, og Latter er stolte bidragsytere slik at Sabona kan fortsette med sitt arbeid i å gi barn i Zimbabwe en fremtid.

Les mer om Standup Aid og bestill billetter her.

Alle er garantert en spesiell kveld hvor Norges beste komikere sørger for at vi vil le hele kvelden – med ekstra god samvittighet!

Les mer om Sabona her: sabona.no

Relaterte saker

Eventbilde: Crystal Pite: Light of Passage
onsdag
19:30

Crystal Pite: Light of Passage

Den smertelig aktuelle flyktningkrisen står på agendaen når Nasjonalballetten danser en ballett av Crystal Pite – en av vår tids aller fremste koreografer.

Eventbilde: Oslo Humorfest
torsdag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Sandsmark/​/​Findlay med Warren & Kerebel  – donkey (iteration II)
torsdag
19:00

Sandsmark/​/​Findlay med Warren & Kerebel – donkey (iteration II)

donkey anerkjenner en forståelse om at vår eksistens og tilknytning til verden er en skapende, kontinuerlig og sammenfiltret prosess, hvor det er umulig å separere kropp og materie.