Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

St. Hans-Feiring på Tjuvholmen hovedbilde
fredag 
16:30

St. Hans-Feiring på Tjuvholmen

16:30 – 19:30
Telt i Tjuvholmen allé hvor restaurantene på Tjuvholmen serverer mat. Det blir også andre aktiviteter som utdeling av blomsterkranser fra Floriss (så langt kransene rekker) og gratis ansiktsmaling for barn.
Plass: Tjuvholmen allé:

19:30 – 21:30
Tjuvholmen Live på Seilbrygga
Artister: Tommy Kristiansen | Es May | Ruby Red & the Moonshine Brothers
Plass: Seilbryggen på Odden

20:00
Tenning av bål på vannet utenfor Tjuvholmen og Aker Brygge:

Tommy Kristiansen
Tommy Kristiansen er oppvokst på Dale utenfor
Bergen og har de seneste 10 årene turnèrt som gitarist
for artister som Kurt Nilsen, Magnet, Marit Larsen og
Maria Mena for å nevne noen.
Parallelt har han næret komponistspiren i seg og er endelig
klar med sitt første soloalbum. Første singel
”Happy” er hentet fra debutalbumet Divided som kom 11.mars 2016.
Inspirert av klassisk singer/songwriter-tradisjon og nyere
artister som Bon Iver, Ryan Adams og John Mayer,
samtidig som gitaren tar sin naturlige plass i sangene.

Es May
‘Wake Me Up’ er debutsingelen til Malin Seline Strandberg som går under navnet Es May. Hun er en unik og eksepsjonell singer/songwriter fra hjertet av den norske fjellheimen: Hemsedal. Om du hører på en av hennes låter, eller ser henne live, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor hun beskriver sin musikk som selve sjelen i sitt liv. Denne sjelfulle stemmen, krydret med et hint av sårbarhet og blandet sammen med fengslende, brutalt ærlige tekster, resulterer i popmusikk i verdensklasse, der hun tydelig er inspirert av blant andre Florence and the Machine, og Robyn.

Hennes første singel ‘Wake Me Up’ er en låt hvor hun viser at musikken er hennes redskap for å kunne bearbeide hennes største utfordringer i livet. Gjennom sitt materiale gjenskaper hun sin abstrakte tankestrøm, som hun selv beskriver som et kaleidoskop. Denne låten vil kunne få deg til og gråte og danse på en og samme tid. 2017 ser ut til å bli Es May sitt gjennombruddsår. Sommeren 2016 slapp hun låten ‘Hold On’ med DJ/produsent Stisema som var en debut for begge artistene. Låten fikk mye oppmerksomhet og klatret til 1. plass på Spotify, Norway Viral 50. Den ble også spilt på radiokanaler som KISS FM og P3 og det ble gjort flere populære remixer frontet blant annet av Spinnin Records. ‘Hold On’ har nå 3 millioner streams.

Ruby Red & the Moonshine Brothers
Hos Ruby Red & the Moonshine Brothers blir sørlandsk naivitet og blodig amerikansk alvor til en kruttsterk blanding som selv kresne cowboyer får fot av. Siden konsert nummer èn har publikum vært begeistret for samspillet, den litt uvanlige instrumenteringa og de varierte låtene til bandet. Det gjør heller ingenting at vokalist Marte Herwells stemme kan minne om ei ung utgave av Dolly Parton.

Ruby Red & the Moonshine Brothers tar deg med på mange reiser. Før du vet ordet av det, har bandet gått fra det dystre hjørnet med sanger om tragiske skjebner og katastrofale valg til mer lettbeinte låter om lystige småjenter og guttestreker på naboens gård. Hadde TV-serien Bonanza blitt lagd i dag, skal du ikke se bort ifra at Ruby Red & the Moonshine Brothers hadde stått for soundtracket.

I september gav bandet ut sin andre plate. Tekstene er mørkere enn på debutalbumet og kretser rundt tema som ensomhet, svik og lovløshet. Disse skjebnehistoriene er pakka inn av røffere og skitnere musikk, med flere referanser til 70-talsidealene. Ruby Red & the Moonshine Brothers har markert seg på countryscenen i Oslo, med band som Darling West og Lucky Lips i spissen. Men Ruby og brødrene skiller seg ut i mengden ved å trekke konseptet sitt stadig lengre. «The Outlaws» er en reise på hesteryggen gjennom Amerika, med både savn, sorg og flukt i kaktuslandskap.

Relaterte saker

Eventbilde: QuizTirsdag @BSF
tirsdag
18:00

QuizTirsdag @BSF

Barcode Street Food inviterer til allmennquiz – fast hver tirsdag fremover!

Eventbilde: Barcode Quiz – hver onsdag!
onsdag
17:05

Barcode Quiz – hver onsdag!

Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.

Eventbilde: Smelteverket Quiz
onsdag
18:00

Smelteverket Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket.