Arrangementet er fullført.
I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.
Vi snakker om vinenes sensoriske egenskaper og fokuserer på å forstå hvorfor vinene smaker som de gjør. Vi går gjennom hvordan vinenes egenskaper kan fortelle oss mye om hvordan de er laget og hvilket kvalitetsnivå de har, hvordan man kan se om en vin er en lagringsvin og hvilke egenskaper som påvirker valget av vin til mat. Som kursdeltager får du også gode mattips til de ulike vinene, og får tilsendt oppskrifter som er utviklet og kvalitetssikret av våre kokker.
Kurset er live og vi oppfordrer dere til å stille spørsmål for ekstra kunnskap og inspirasjon!
Kina vil bli best i verden på kunstig intelligens. Bør det skremme oss?
Teknologihistorisk torsdag: Caravelle er det første jetflyet til SAS fra 1959 – og den største museumsgjenstanden på Teknisk museum!
Hege Duckert forteller om Katti Anker Møllers kamp for alle kvinners rett til fødselshjelp, prevensjon og abort.