Arrangementet er fullført.

Spennende uke på Nobels Fredssenter hovedbilde
søndag 

Spennende uke på Nobels Fredssenter

npc-fasade-sept-18

Osloskolen har høstferie uke 40, og Nobels Fredssenter har derfor åpent alle dager denne uken (3.–9. oktober). Er du hjemme med barn kan vi anbefale et besøk og barneløypa Fred & Toca Loca sier ifra.

Barns meninger er viktige og gjennom barneløypa «Fred & Toca Loca sier ifra» får barna øvd seg på å si sin mening, og å si ifra om urettferdighet. I tillegg kommer barnas favoritt Fred! Han vil være på senteret kl. 13.00 mandag–torsdag.

fred_npc_fredogtocalocasierifra-28

Fredag 7. oktober er det en ekstra spesiell dag på Fredssenteret og du er velkommen til å se kunngjøringen av årets fredsprisvinner på storskjerm i Ærestunnelen kl. 11.00. Det er gratis adgang, og det blir servert champagnebrus for å skape den rette stemningen! 

Dagen etter, lørdag 8. oktober, feirer de den nye fredsprisvinneren med et innholdsrikt program og inviterer til åpen dag og gratis adgang hele dagen. Se hjemmesidene for program.

fredogtocalocasierifra_npc-7

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på ungdomsseilas i sommer
mandag

Bli med på ungdomsseilas i sommer

Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke!

Eventbilde: Buzz 2021 for barn og ungdom
mandag
10:00

Buzz 2021 for barn og ungdom

Oslo Jazzfestival inviterer igjen unge musikkentusiaster mellom 6 og 16 år til musikkverkstedet Buzz 9.-14. august, med framføringer på festivalen Kids in Jazz!

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
søndag
16:15