Arrangementet er fullført.

Spennende uke på Nobels Fredssenter hovedbilde
søndag 

Spennende uke på Nobels Fredssenter

npc-fasade-sept-18

Osloskolen har høstferie uke 40, og Nobels Fredssenter har derfor åpent alle dager denne uken (3.–9. oktober). Er du hjemme med barn kan vi anbefale et besøk og barneløypa Fred & Toca Loca sier ifra.

Barns meninger er viktige og gjennom barneløypa «Fred & Toca Loca sier ifra» får barna øvd seg på å si sin mening, og å si ifra om urettferdighet. I tillegg kommer barnas favoritt Fred! Han vil være på senteret kl. 13.00 mandag–torsdag.

fred_npc_fredogtocalocasierifra-28

Fredag 7. oktober er det en ekstra spesiell dag på Fredssenteret og du er velkommen til å se kunngjøringen av årets fredsprisvinner på storskjerm i Ærestunnelen kl. 11.00. Det er gratis adgang, og det blir servert champagnebrus for å skape den rette stemningen! 

Dagen etter, lørdag 8. oktober, feirer de den nye fredsprisvinneren med et innholdsrikt program og inviterer til åpen dag og gratis adgang hele dagen. Se hjemmesidene for program.

fredogtocalocasierifra_npc-7

Relaterte saker

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
lørdag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Bli med å se den spennende historien med inspirasjon fra den kjente barne klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland.