Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Speedfriending Oslo hovedbilde
torsdag 
19:00
Dattera til Hagen

Speedfriending Oslo

ntso

Det inviteres til tredje speedfriending i Oslo. Forrige gang var det omlag 80 personer og nå går Nordic Vagabonds for  tredje besøksrekord på rad!

Meld deg gjerne inn i gruppa Speedfriending Oslo, så er det lettere for alle å holde kontakt i etterkant og ta initiativ til spillkvelder, vorsj, turer i marka og andre ting.

– Men hvordan fungerer dette, egentlig?

Speedfriending minner mye om speeddating, men med mål om å finne nye venner og bekjente. Det settes opp et langbord også tar man det derfra. Erfaringsmessig så er det veldig hyggelig og en fin mulighet til å bli kjent med nye folk på!

Man sitter ved langbordet, prater med personen ovenfor, og når det har gått fem minutter så flytter den ene siden av bordet, en stol til høyre. Det blir ofte litt kø, da noen har funnet tonen og vil prate mer enn de tilmålte fem minuttene.

Det blir en toalett/pils/lufte-pause etter tre kvarter, og etter litt tid så kjøres det i gang med tre kvarter igjen. Når alle er ferdig drar man gjerne videre til en bar eller blir værende på kaféen, alt etter hva det er stemning for.

Hilsen speedfriendingkomitéen i Nordic Vagabonds

Relaterte saker