Søk i Aktiv i Oslo

Soppkontrollen på Bærums Verk hovedbilde
søndag 
14:00
Bærums Verk

Soppkontrollen på Bærums Verk

Kan det spises, og hva er giftig?

Kom innom Bærums Verk og møt Soppkontrollen. På kontrollen går de gjennom kurven din sopp for sopp. Har de tid, forteller de deg litt om navn, kjennetegn og forvekslingsarter. De prøver også alltid å ha en liten sopputstilling av de vanligste artene du finner i området. Målet er at det du tar med hjem er god og trygg mat og at du blir inspirert til å ta deg en ny tur i soppskogen.

Søndag:
21. august
28. august
4. september
11. september
18. september
25. september
2. oktober

Tidspunkt kl. 14:00 – 16:00

Ta med deg kurven og kom innom for en hyggelig prat og veiledning, du finner de ved Smelters Mathus i Verksgata.

Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening OOSN er en lokalforening tilsluttet Norges sopp- og nyttevekstforbund. Foreningen arbeider for å øke kunnskapen om og bruken av sopp og nyttevekster, les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Velkommen til YOGA PÅ KONGEN
fredag
11:00

Velkommen til YOGA PÅ KONGEN

Yoga-klassen er for alle. Lett dynamiske bevegelser, pust og avspenning. Kjenn hvordan kroppen slipper spenninger, pusten beveger seg i hele kroppen og energien lades opp!

Eventbilde: Babydans
fredag
11:00

Babydans

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.