Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vinn billetter til Sondre Lerche konsert hovedbilde
lørdag 
21:00

Vinn billetter til Sondre Lerche konsert

Foto: Isabell N. Wedin.

Sondre Lerche kommer tilbake til Parkteatret og Yngling!

Lørdag 11. november spiller han to konserter: Først en med fri aldersgrense klokken 18.00, så en for publikum over 18 år klokken 21.00.

Nå kan du vinne billetter til begge konsertene! Delta på Aktiv i Oslo sine facebooksider >>

Du kan også delta med å skrive en epost til sandra@aktivioslo.no. Det trekkes ut en vinner til hver konsert som får to billetter hver så fortell hvilken du vil på.

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar karriere som både artist og TV-personlighet. Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer. Lerches forrige album, «Please», viste oss en artist som på ingen måte er ferdig med å utforske nye musikalske landskap, og inneholdt noen av de friskeste og mest dansbare låtene man har hørt fra Sondre. Tidligere i vår fulgte han opp med kritikerroste «Pleasure»

Som konsertartist oppleves Sondre som en energisk og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen. Man bør rett og slett få med seg denne mannen live, og vi gleder oss stort til lørdag 11. november!

Pressen om «Pleasure»:

5/6, Dagbladet: «Skamløs og uredd Lerche – Lykkes med å utfordre og behage på samme tid»

9/10, Ny Musikk Hver Dag: «Med en potent blanding av egenart og velplasserte musikalske referanser til flere av de beste aktørene innenfor det utvidede sjangerbegrepet indierock har han klart å følge opp sitt tidligere mest interessante album, «Please», med en om mulig enda mer ambiøs og spennende utgivelse.»
8.2/10, Paste Magazine: «That effortless facility with instantly-memorable melodies enables choruses to suddenly erupt full-flourish or drift along as a quoted jingle. The effect is thrilling and supremely confident, with almost casual intimacy.»
facebook.com/sondrelerche
sondrelerche.com

Billetter kr. 250,- + avg.
Foto: Isabell N. Wedin

Dørene åpner 21:00 ID.: 18

Kjøp billetter til konserten klokken 21.00 her >>

Sondre Lerche for de på 14-18 år

Klokken 18.00 samme dag spiller Sondre Lerche for ungdom mellom 14-18 år i regi av Yngling. Yngling er Parkteatrets konsertserie rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Målet er at de skal få oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk i ulike sjangre, på lik linje med det voksne publikum. Konsertene har fri eller øvre aldersgrense, rimelig billettpris, og begynner og slutter tidligere enn vanlig. De fleste artistene spiller to konserter samme kveld, en med fri alder og en med 18-årsgrense

.facebook.com/parkyngling
Kjøp billetter til Ynglingkonserten her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.