Arrangementet er fullført.

Sommerteatret i Frognerparken: Min venn, romvesenet hovedbilde
mandag 
19:00
Frognerparken

Sommerteatret i Frognerparken: Min venn, romvesenet

Teaterhøgskolens årlige sommerteater for barn i Frognerparken!

Over 1500 har fått med seg den nye familieforestillingen «Min venn romvesenet» som spilles på årets sommerteater i Frognerparken.

– Vi er i ekstase over at så mange mennesker har tatt turen hit til det lille sirkusteltet vårt i Frognerparken, sier Carl Martin Eggesbø, produsent og skuespiller.

Hjertevarm forestilling

«Min venn romvesenet» er en nyskrevet familieforestilling av Heddapris-vinner Kjersti Horn med musikk av Emilie og Ingeborg fra Spellemansnominerte No.4.

Her møter vi 6 år gamle Ellie som ofte ligger alene og tenker på stjerner og romvesener og alt som kan finnes der ute i det mørke universet. En dag hører hun mystiske lyder fra gjenvinningscontaineren utenfor blokka. Hvem er det som gjemmer seg langt der inne i mørket? Finnes det andre vesener i verdensrommet som også har blitt glemt av familien sin, og hva skjer når to som før var helt alene i universet plutselig finner en som er akkurat like alene som en selv?

Iselin Shumba, kjent fra ZombieLars og Snøfall på NRK Super har også fått med seg forestillingen.

– Rørende, vakker, morsom og til tider sår forestilling som tar barn på ytterste alvor, sier hun

Les mer om forestillingen her

Barnas første møte med teater

Eggesbø forteller at den første uken har gått over all forventning. Og det å spille for barn og familier er givende på mange måter.

– For mange av de minste har vi vært deres første møte emed teatret. Det er vi utrolig stolte av! Tilbakemeldingene fra publikummet  er overveldende. De sier at vi har laget en forestilling som treffer både høyt og lavt, både hos de minste, og de litt eldre. Blant humor, fart og sang, er det tross alt en viktig og vakker historie som fortelles, det er det ikke til å komme utenom, sier en stolt produsent.

På varme sommerdager har det blitt litt varmt.

– Men heldigvis har vi kiosk med drikkevarer, popcorn og iskald slush! Så publikummet vårt har det ganske så bra, sier han og legger til:

– Vi ønsker alle velkommen til utenomjordisk magi i sirkusteltet vårt!

Forestillingen spilles til 19. juli. 2018

Praktisk info

Forestilling passer for barn fra 4 til 100.

Varighet: 60 minutter uten pause.

Vinner av giveaway:

Ingvild Jansen. Gratulerer! vi tar kontakt.

Vant du ikke? Sikre deg billetter her!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Oksen Ferdinand – Oslo Nye
onsdag
11:00

Oksen Ferdinand – Oslo Nye

Historien om oksen Ferdinand som helst vil sitte for seg selv og nyte blomsterduften, er en rørende, morsom og tankevekkende fortelling.

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.