Arrangementet er fullført.

Sommersol og Hornmusikk på Grunerløkka hovedbilde
lørdag 
13:00
Olaf Ryes plass

Sommersol og Hornmusikk på Grunerløkka

Oslo 3. korps av Frelsesarmeen- Gruneløkkas eget musikkorps
Kom og besøk oss på markedsdagene på Grunerløkka!

Når: Lørdag 15 og Søndag 16. juni
Tid: Begge dager 13:00-13:30 og 14:00-14:30
Hvor: Markedsdagene på Olaf Ryes Plass.

Oslo 3. korps Hornorkester er ett av Norges og Frelsesarméens eldste og tradisjonsrike musikkorps med snart 130 års kontinuerlig tjeneste på Grunerløkka i Oslo.

Gjennom årene kan korpset vise til et mangfold av nasjonale og internasjonale opptredener, og i Norge har «Oslo 3» har etablert seg som et kjent navn i brassbandmiljøet, i og utenfor Frelsesarmeen.

Vi er en aktiv deltaker i lokalmiljøet på Grunerløkka og deltar derfor i markedsdagene begge dager med utekonserter på Olaf Ryes plass hvor vi vil spille publikumsvennlig brass musikk som er hentet fra Frelsesarmeens egen musikktradisjon av gammel og ny dato. Her finnes det noe for enhver smak som vi er sikre på vil glede og motivere musikkinteresserte i alle aldersgrupper.

Til vanlig holder korpset til i Frelsesarméens lokale i Nordre 25 hvor det deltar i Arméens møter og hvor det avholder sine ukentlige øvelser, hver tirsdag kl. 19:00.

Har du lyst til å spille med?

Orkesteret både ønsker seg og trenger flere medlemmer!

Kom innom vår stand, ta kontakt (Thorleif, mob: 406 20 845 eller Svein, mob: 907 57 147) eller kom innom på en øvelse. Du er hjertelig velkommen en uformell prat!

Brassmusikk generelt, og Frelsesarmémusikk spesielt er ingen sær eller smal musikkform. Den har stor spennvidde og alle vil kunne glede seg over musikk som favner over mange tidsepoker og stilarter.

Så besøk oss på markedsdagene på Olaf Ryes plass på Grünerløkka, lørdag 15 og/eller søndag 16. juni. Vi spiller begge dager i to avdelinger: kl 13:00-13:30 og 14:00-14:30.

Vi ønsker alle vel møtt til et hyggelig musikktreff og en prat i sommersola.

Relaterte saker

Eventbilde: Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble
søndag
19:00

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble

Barokk med groove og lidenskapelig argentinsk tango med et hint av 1700-tallet. Bli med på en musikalsk reise gjennom året i Europa og Argentina.

Eventbilde: Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival
søndag
19:00

Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival

Dette er kor slik du aldri har hørt det før- her møter urgammel dramatikk et moderne, men til tider tidløst lydbilde.

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.