Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sommerseilas for ungdom 2023 hovedbilde
lørdag 
12:00
Norsk Maritimt Museum

Sommerseilas for ungdom 2023

Er du mellom 13 og 19 år og er klar for nye eventyr? Bli med på sommerseilas på den vakre skonnerten Svanen og få en opplevelse for livet. Sammen skal vi seile, navigere, bade, lage mat og nyte deilige sommerdager til sjøs!

Oslo – Kattegat/Skagerrak – Jeløya – Oslo

I samarbeid med Forbundet KYSTEN og Norsk Maritimt Museum arrangeres nå årets ungdomsseilas 17. – 23. juli på den vakre skuta S/S Svanen!

På seilasen vil du lære om seiling, navigering, sikkerhet til sjøs, sjømannskap og alt som fellesskap på havet innebærer! Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på seilas!

Vi besøker steder i Oslofjorden og Kattegat/Skagerrak, før seilasen går til forbundet KYSTENS landsstevnemøte på flotte Jeløya i Mossebukta. Her vil du få mulighet til å møte likesinnede, både unge og gamle, og oppleve flere sider av kystkulturlivet og kystens tradisjoner. S/S Svanen er en ærverdig skute fra 1916 og har seilt med barn og unge siden 1960-tallet! Den eies og drives i dag av Norsk Maritimt Museum.

Påmeldingen åpner onsdag 1. februar. Det er begrenset med plasser.

All praktisk informasjon og kontaktinfo finner du her.

Påmelding åpner 1. februar kl. 12:00
Påmelding gjøres via Forbundet KYSTENS sider og du kan melde deg på ved å følge denne lenken.

PÅMELDINGSLENKE 

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Helgeaktiviteter 25. og 26. mars
lørdag
10:00

Helgeaktiviteter 25. og 26. mars

Museet på Kjelsås har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.

Eventbilde: Gratis inngang denne lørdagen!
lørdag
11:00

Gratis inngang denne lørdagen!

Denne siste lørdagen er det gratis inngang til Historisk museum. Har du aldri vært på Historisk museum før, eller er det en stund siden siste besøk? Denne måneden inviterer de til et møte med Arktis – menneskene, kulturen og tradisjonene.