Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sommerseilas for ungdom 2023 hovedbilde
lørdag 
12:00
Norsk Maritimt Museum

Sommerseilas for ungdom 2023

Er du mellom 13 og 19 år og er klar for nye eventyr? Bli med på sommerseilas på den vakre skonnerten Svanen og få en opplevelse for livet. Sammen skal vi seile, navigere, bade, lage mat og nyte deilige sommerdager til sjøs!

Oslo – Kattegat/Skagerrak – Jeløya – Oslo

I samarbeid med Forbundet KYSTEN og Norsk Maritimt Museum arrangeres nå årets ungdomsseilas 17. – 23. juli på den vakre skuta S/S Svanen!

På seilasen vil du lære om seiling, navigering, sikkerhet til sjøs, sjømannskap og alt som fellesskap på havet innebærer! Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på seilas!

Vi besøker steder i Oslofjorden og Kattegat/Skagerrak, før seilasen går til forbundet KYSTENS landsstevnemøte på flotte Jeløya i Mossebukta. Her vil du få mulighet til å møte likesinnede, både unge og gamle, og oppleve flere sider av kystkulturlivet og kystens tradisjoner. S/S Svanen er en ærverdig skute fra 1916 og har seilt med barn og unge siden 1960-tallet! Den eies og drives i dag av Norsk Maritimt Museum.

Påmeldingen åpner onsdag 1. februar. Det er begrenset med plasser.

All praktisk informasjon og kontaktinfo finner du her.

Påmelding åpner 1. februar kl. 12:00
Påmelding gjøres via Forbundet KYSTENS sider og du kan melde deg på ved å følge denne lenken.

PÅMELDINGSLENKE 

Relaterte saker

Eventbilde: Tilbud på klippekort hele april!
mandag
00:00

Tilbud på klippekort hele april!

Benytt deg av april-kampanjen til Drammensbadet og få 15 bade-billetter for prisen av 10!

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.