Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sommerøyas line-up er komplett hovedbilde
fredag 

Sommerøyas line-up er komplett

Screen Shot 2016-07-27 at 11.37.38 PM

Etter slippet av Jeff Mills, Crussen, Karima og De Fantastiske To er line-upen til Sommerøya 2016 endelig komplett!

Musikk- og kunstfestivalen med fokus på «open air klubbmusikk» rommer et solid knippe artister. Som kjent har Sommerøya flyttet til Kontraskjæret og gjennomføres 19.-21. august.  Vi har et sterkt fokus på kunst, og kommer til å presentere en rekke ulike uttrykk på årets festival.

Årets headlinere

Legenden, pioneeren og dagsaktuelle Jeff Mills tar med seg sitt kobbel av maskiner for å fremføre de ypperste, mest grensesprengende og industrielt nedstrippa Detroit-beatsa på årets Sommerøya.

Labelsjef, produsent og DJ Hot Since 82 gjør sin Norges-debut på årets Sommerøya. Han fikk topplassering allerede på sin første utgivelse i 2011 og det har kun gått oppover etter det.

House-yndlingene i Dusky slipper den etterlengtede oppfølgingsplata “Outer” i november i år. Den første singelen fra plata “Ingrid is A Hybrid” viser hva duoen virkelig er og lover godt for dansegulvet under årets festival.

Michael Mayer er en av klubbmusikkens viktigste bidragsytere og personligheter, og er hyperaktuell med både EP-en “Dogma1”, som ble sluppet i mai, og hans tredje album som kommer ut i høst. Ikke se bortifra at det vil dukke opp noen smakebiter fra det nye albumet under Sommerøya.

Finnebassen tar med seg flere musikere under et eksklusivt livesett. Flere av hans låter er nesten som moderne klassikere å regne innenfor deep house-segmentet og settet på Sommerøya vil bli legendarisk og eksklusivt, med så få konserter som han gjør i Norge i sommer.

Norske yndlinger

Med begge føttene plassert dypt nedi technolandskapet har Thomas Urv vært innom det meste av klubber og festivaler i Norge siden 90-tallet. I år slipper han sitt debutalbum og vi forventer at det vanker en Spellemannspris!

Gundelach har allerede spilt mye på festivaler i sommer, men kommer til årets Sommerøya med et eksklusivt DJ-set for å vise frem det både norsk og internasjonal presse har vært i ekstase over siden han slapp debut-EPen sin i mai.

En av de mest innflytelsesrike produsentene og artistene i Norges klubbhistorie, Bjørn Torske, kommer endelig til Sommerøya og skal levere musikk som lukter av skrangle disco, acid house og techno.

Norges beste houseprodusent, Crussen, kommer med sitt fantastiske livesett. Han har en tung akademisk musikkbakgrunn og balanserer det tekniske, sjelfulle, glede og positivitet helt perfekt.

Undergrunn-DJs

Camilla Luna slipper sitt debutalbum i 2016, og skal vi tro ryktene er live-settet en utenomjordisk fet opplevelse. Hun er en Oslobasert vokalist og låtskriver med  solid jazz-og soul-rotfestet følelse i stemmen.

Ikke bare har hun fått æren av å åpne Sommerøya fredag 19. august, Karima tar også med seg dype temporære technokutt med subtile detroit-referanser. Tips: festivalregel nummer 1 er at de aller beste DJsa går på først, de største til sist.

De Fantastiske To har gitt ut en jevn strøm av go’låter de siste årene, og gir oss et eksklusivt live-sett på lørdagen. Duoen beskrives som moderne klubbmusikk med en vri av old school, hvor rytmebokser, syregeneratorer og jazzy rhodes møter dansegulvet. Gutta slapp nettopp EPen “God Følelse”.

For mer informasjon, sjekk Facebook>>

Relaterte saker

Eventbilde: 17. mai-komiteens Festkonsert 2022
tirsdag
15:30

17. mai-komiteens Festkonsert 2022

I år inviterer 17. mai-komiteen i Oslo til den storslåtte feiringen vi har vært vant til, og gleder seg til å fylle Karpedammen scene med den tradisjonsrike Festkonserten!

Eventbilde: Dream Theater i Oslo Spektrum
torsdag
18:00

Dream Theater i Oslo Spektrum

Dream Theatre er utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene, og 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.