Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sommerkonsert med Den norske Studentersangforening hovedbilde
torsdag 
20:00
Sentralen

Sommerkonsert med Den norske Studentersangforening

Etter en kort Innlandet-turne vender Den norske Studentersangforening (DnS) med dirigent Marit Tøndel Bodsberg, tilbake til Oslo for en storslått sommerkonsert på Sentralen.

Dette blir korets eneste Oslo-konsert denne våren, foruten den tradisjonsrike 17. mai-konserten på Aulatrappene. På Sentralen vil du få høre et nøye utvalgt repertoar bestående av kjente slagere, så vel som mer ukjente mannskor-perler som koret har gravd fram for anledningen. Kanskje finner du en ny favoritt?

Når: 9. juni kl. 20:00

Hvor: Marmorsalen, Sentralen

Den norske Studentersangforening (DnS) ble stiftet i 1845 og er Norges eldste kor, samt Universitetet i Oslos offisielle mannskor. Koret medvirker derfor ved Universitetets akademiske festligheter i utstrakt grad. Samtidig som DnS er en forening som forvalter den rike musikalske tradisjonen fra nasjonalromantikken, er foreningen også blant verdens ledende mannskor. Koret er for tiden rangert som Nordens beste mannskor av Interkultur, etter at koret vant både klassen for mannskor og sakral sang på Anton Bruckner-korkonkurransen i Linz, Østerrike sommeren 2017. Koret er også på listen av de hundre beste korene i verden uansett klasse.

Foto: Anna-Julia Granberg / BLUNDERBLUSS

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Voices – Sjeleskatt
lørdag
17:00

Oslo Voices – Sjeleskatt

Til jul har Oslo Voices samlet et knippe sanger som vi håper kan ta dere inn i adventstiden med fred og fryd.

Eventbilde: Julekonsert med Det Norske Jentekor
lørdag
18:00

Julekonsert med Det Norske Jentekor

Det Norske Jentekor fyller Ridehuset med vakker sang denne lørdagen, og vil gi publikum en blanding av kjente, kjære og nyere julesanger i stemningsfull drakt.

Eventbilde: Eva Weel Skram «Falle til ro» – en julekonsert
lørdag
19:30

Eva Weel Skram «Falle til ro» – en julekonsert

Her er det duket for en aften med smittende humør og musikalske perler på en snor.