Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sommerkonsert med Den norske Studentersangforening hovedbilde
torsdag 
20:00
Sentralen

Sommerkonsert med Den norske Studentersangforening

Etter en kort Innlandet-turne vender Den norske Studentersangforening (DnS) med dirigent Marit Tøndel Bodsberg, tilbake til Oslo for en storslått sommerkonsert på Sentralen.

Dette blir korets eneste Oslo-konsert denne våren, foruten den tradisjonsrike 17. mai-konserten på Aulatrappene. På Sentralen vil du få høre et nøye utvalgt repertoar bestående av kjente slagere, så vel som mer ukjente mannskor-perler som koret har gravd fram for anledningen. Kanskje finner du en ny favoritt?

Når: 9. juni kl. 20:00

Hvor: Marmorsalen, Sentralen

Den norske Studentersangforening (DnS) ble stiftet i 1845 og er Norges eldste kor, samt Universitetet i Oslos offisielle mannskor. Koret medvirker derfor ved Universitetets akademiske festligheter i utstrakt grad. Samtidig som DnS er en forening som forvalter den rike musikalske tradisjonen fra nasjonalromantikken, er foreningen også blant verdens ledende mannskor. Koret er for tiden rangert som Nordens beste mannskor av Interkultur, etter at koret vant både klassen for mannskor og sakral sang på Anton Bruckner-korkonkurransen i Linz, Østerrike sommeren 2017. Koret er også på listen av de hundre beste korene i verden uansett klasse.

Foto: Anna-Julia Granberg / BLUNDERBLUSS

Relaterte saker

Eventbilde: Rossman @SALT
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!