Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sommerferie i Latin-Amerika! hovedbilde
fredag 
18:00
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Sommerferie i Latin-Amerika!

På dette cocktailkurset tar de deg med innom Karibia, Mexico, og resten av det sydlige Amerika med både syrlige, bitre, varme og tropiske smaker!

Dere skal til Brasil, hvor det nytes en deilig Caipirinha på stranden, selvfølgelig stopper dere innom Peru og nyter Pisco Sour. Hva er vel Sør-Amerika uten en tur innom Cuba? Og så klart skal dere feste med Tequila i Mexico – men det er noe helt annet enn den vi er vant til her i kalde nord..

Barsjefen på Bølgen & Moi Tjuvholmen elsker å reise i Sør- og Mellom-Amerika, og nå tar han med deg på turen! Etter mange år med lidenskap og interesse for nettopp dette kontinentet – og flere studiereiser – er de klare for å lære deg hvordan du blir kveldens desidert beste bartender, og helten av alle party-verter!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Forvandling i Vika – en guidet vandring
tirsdag
18:00

Forvandling i Vika – en guidet vandring

En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.