Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sommerferie i Latin-Amerika! hovedbilde
fredag 
18:00
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Sommerferie i Latin-Amerika!

På dette cocktailkurset tar de deg med innom Karibia, Mexico, og resten av det sydlige Amerika med både syrlige, bitre, varme og tropiske smaker!

Dere skal til Brasil, hvor det nytes en deilig Caipirinha på stranden, selvfølgelig stopper dere innom Peru og nyter Pisco Sour. Hva er vel Sør-Amerika uten en tur innom Cuba? Og så klart skal dere feste med Tequila i Mexico – men det er noe helt annet enn den vi er vant til her i kalde nord..

Barsjefen på Bølgen & Moi Tjuvholmen elsker å reise i Sør- og Mellom-Amerika, og nå tar han med deg på turen! Etter mange år med lidenskap og interesse for nettopp dette kontinentet – og flere studiereiser – er de klare for å lære deg hvordan du blir kveldens desidert beste bartender, og helten av alle party-verter!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Vindkraft til havs – gratis foredrag
torsdag
17:00

Vindkraft til havs – gratis foredrag

Velkommen til teknologihistorisk torsdag på Teknisk museum.