Arrangementet er fullført.

Sommerens største motevisning på Aker Brygge hovedbilde
onsdag 
08:00
Aker Brygge

Sommerens største motevisning på Aker Brygge

Sommerens største trenddag og Esmod Diplomvisning på Aker Brygge

Norsk motes fremtid ser lysere ut enn noensinne. I år stiger drømmene så høyt til værs at vi er nødt til å ta vekk hele taket, og la dagslyset skinne rett på et helt nytt avgangskull med designerspirer. Vi ønsker at enda flere skal få ta del i det norske moteeventyret, og inviterer derfor til moteskolen ESMOD Diplomvisning spektakulære utendørs motevisning og trenddag på Aker Brygge – helt gratis!

Dato: Onsdag 5. juni

Hvor: Aker Brygge, Bryggetorget

Når:

Kl 08 – 10.00: BREAKFAST CLUB

Kl 10 – 10.30: BEAUTY-TALK: INNOVASJON OG SKJØNNHET
En av verdens raskest voksende bransjer fortsetter å fornye og utvikle seg. Hva forventer vi oss av dagens skjønnhetsprodukter? Vi tar praten med noen av Norges ledende eksperter innen hud, hår og makeup.

Kl 17.00: AKER BRYGGE TRENDVISNING

kl 18.00:BÆREKRAFT, KONSUM OG MOTE
Å utdanne seg til klesdesigner betyr noe helt annet i dag enn for noen få år siden. Krav til bærekraft og gjennomsiktighet, og nye konsumenttrender endrer en av verdens mest innbringende og omdiskuterte bransjer for alltid. Hva er de største utfordringene og mulighetene for morgendagens motedesignere?

Kl 19.00: NORSK MOTE – EN SUKSESSHISTORIE?
Norsk mote er hetere enn noensinne, i hvert fall hvis vi skal tro avisoverskriftene. Stadig flere navn gjør seg bemerket internasjonalt, både i butikker og i gatemotebildet. Samtidig er det fortsatt få samlende arenaer og lite vilje til politisk støtte for å bygge en innbringende og bærekraftig industri her i Norge. Hvordan ser fremtiden ut for norske designtalenter?

Kl 20.00 ESMOD DIPLOMVISNING & PREMIEUTDELING

Arrangør: SB Produksjoner i samarbeid med konferansier Marianne Jemtegård og presseansvarlig Andreas Tangberg

Relaterte saker

Eventbilde: Fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard
onsdag

Fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard

Ny fotoutstilling om kartleggingen av Svalbard åpner på Norsk Maritimt Museum med fotografier som aldri før er vist.

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.