Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“Somewhere” på Cinemateket UNG hovedbilde
torsdag 

“Somewhere” på Cinemateket UNG

"Somewhere" på Cinemateket UNG

På programmet til Cinemateket UNG vil du finne både gamle klassikere og splitter nye kvalitetsfilmer. Denne søndagen er det Somewhere som vises.

Filmene som vises i Cinemateket UNG velges ut spesielt med tanke på deg som er mellom 15 og 19 år, og filminteressert. . Filmene velges av ungdom for ungdom.

Johnny Marco (Steven Dorff) er en miserabel filmstjerne bosatt på Chateu Marmont. I et kaos av pressekonferanser, strippere og journalister sliter han med å finne glede i sin tilsynelatende perfekte tilværelse. Plutselig dumper datteren Cleo (Elle Fanning) inn på hotellrommet, og filmen skildrer det såre, men samtidig nære, forholdet mellom far og datter. Midt mellom prisutdelinger og overfladiske bekjentskaper fra Hollywood er man vitne til små hverdagslige øyeblikk mellom to nærhetssøkende individer. Få skildrer stille melankoli og skjøre forhold like godt som Sofia Coppola, og Somewhere er intet unntak.

Original tittel: Somewhere | Nasjonalitet: USA | Produsert: 2010 | Regi: Sofia Coppola  Språk: Engelsk | Spilletid: 1t 36min | Med: Benicio Del Toro, Michelle Monaghan, Elle Fanning, Stephen Dorff, Laura Ramsey m.fl

Les mer om visningen Somewhere på Cinemateket UNG >>

Les mer om Cinemateket UNG >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.