Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sølvguttene & juleutekino hovedbilde
lørdag 
15:30
Aker Brygge

Sølvguttene & juleutekino

Velkommen til en stemningsfull lørdag på Aker Brygge!

Kl. 15.30 holder Sølvguttene gratis konsert og kl. 16.00 blir det førpremiere på filmen “Ferdinand” på vår lune juleutekino. Vi deler også ut gratis gløgg, pepperkaker og popcorn til store og små!

Ps: det er 2 timer gratis parkering i P-huset dersom du laster ned Din Aker Brygge-appen!

————————–————————–
NORGESPREMIERE PÅ «FERDINAND»

I samarbeid med 20th Century Fox inviterer vi til gratis førpremiere av filmen om oksen Ferdinand ute på Bryggetorget. Her kan du se årets store nyhet FØR den kommer på kino!

Verdens første juleutekino står på Bryggetorget hele julen. Her viser vi kjente og kjære julefilmer hver lørdag og søndag i desember. Det blir sitteplasser og tepper foran den store skjermen, men kle deg godt!

Det vil også være mulig å benytte seg av uteserveringen til Sorgenfri, og samtidig ha god utsikt til filmen (for booking, ring 21 50 10 90).

Sorgenfri tilbyr egen kino-snacks fra utebaren med blant annet gløgg, varm kakao med krem og pepperkaker (i tillegg til full meny fra restauranten) – og på Bryggetorget vil det være mulighet for å kjøpe med seg mat fra food trucks, popcorn og gløgg.

————————–————————–———–
BARNEKINO

Vi tilbyr også gratis barnekino med barnepass inne i vår lune «iglo» på Bryggetorget, hver helg i butikkenes åpningstider. Her kan du trygt plassere barna mens du gjør deg ferdig med julens mange gjøremål eller hygger deg på utekinoen.

Du kan lese mer om julen på Aker Brygge her: https://www.akerbrygge.no/aker-brygge-tar-stria-jula/

————————–————————–———–
KINOPROGRAM:

LØRDAG 9. DES: Ferdinand
SØNDAG 10. DES: Home Alone 2
LØRDAG 16. DES: Elf
SØNDAG 17. DES: Love Actually

Alle visningene starter kl. 16:00.

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Malekurs for barn og unge
onsdag
17:00

Malekurs for barn og unge

Har du et kreativt barn? Oslo Kulturfabrikk holder et fem-ukers kurs i akvarellmaling for barn og unge som liker å tegne og som er nysgjerrige på maling.   

Eventbilde: Kjøkkenveien til historien
torsdag
00:00

Kjøkkenveien til historien

Hvordan så bestemors kjøkken ut? Kjenner du igjen detaljer fra 50-tallskjøkkenet? Fem kjøkken fra middelalderen til 1950 er bygget opp i utstillingen.