Søk i Aktiv i Oslo

«Solveig: …peer aspera ad astra» – en teaterkonsert hovedbilde
lørdag 
18:00
Vega scene

«Solveig: …peer aspera ad astra» – en teaterkonsert

– en musikalsk teaterkonsert av Rolf Kristian Larsen, etter en idé av Heidi Ruud Ellingsen, med musikk av Erlend Skomsvoll.

Det har gått 153 år siden Peer Gynt hadde premiere for første gang. Det er for alvor på tide at Solveig får fortelle sin versjon om hva som egentlig skjedde. Det kunne jo ikke være sant at hun bare satt der i jordhytta, og ventet, ventet, og ventet på sin kjære Peer Gynt?

Dette ville skuespiller Heidi Ruud Ellingsen finne ut, og samlet derfor et stjernelag av utøvere med Rolf Kristian Larsen som dramatiker, Erlend Skomsvoll som komponist, og Margrethe Aaby som produsent.

Ellingsen fant ut at Solveig hadde egne drømmer, egne ambisjoner, og at hun kompromissløst bygget sin egen karriere som musikalartist. Solveig var nemlig ikke den passive kvinnen som bare satt årevis å ventet på sin kjære Peer – hun var nemlig mye mer enn det… «Solveig: …peer aspera ad astra» er en teaterkonsert med musikalmusikk med stor energi og en glitrende Heidi Ruud Ellingsen i spissen.

Manus og regikonsulent: Rolf Kristian Larsen
Regi: Mads Ousdal
Med: Heidi Ruud Ellingsen, Marit Adeleide Andreassen
Musikere: Elisabeth Lid Trøen, Birger Mistereggen, Håvard Stubø
Produsent: Margrethe Aaby
Lys: Tobias Leira

Støttet av Riksscenen, Dramatikkens hus, Fritt Ord, FFUK, Kulturrådet, Peer Gynt AS

Foto: Erika Hebbert

Relaterte saker

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Sultanens sønn // Sommer på Sentralen
lørdag
14:00

Sultanens sønn // Sommer på Sentralen

Arrangementet er gratis, og passer for barn mellom 3–12 år.

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.