Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Snødronningen – en musikal for små og store hovedbilde
tirsdag 
18:00
Bærum Kulturhus

Snødronningen – en musikal for små og store

Kai og Gerda er naboer og bestevenner. Men vennskapet slår sprekker når Kai blir lurt og bortført av Snødronningen. Snødronningen er ond og har et magisk speil som gir henne makt til å forvandle menneskers oppfatning av verden fra godt til ondt. Hun fortryller og forfører menneskene. Rett før jul besøker hun byen der Kai og Gerda bor. Og hva er vel lettere enn å fortrylle mennesker i en by der alle er stresset før jul? Kai lar seg lure avgårde med til Snødronningens isslott. Da legger Gerda ut på en reise for å finne sin bestevenn. På denne eventyrlige reisen møter Gerda en morsom kråke, som blir hennes følge. Hun møter også dansende forførende blomster, overdådige baroner og hertuger og en bande rasende røvere.

Musikalen Snødronningen er en forrykende forestilling preget av Julian Berntzens fantasirike komposisjoner og Vidar Magnussens vittige tunge.

I denne forestillingen får du høre musikk som fortryller og musikk du gjerne danser til. På Gerdas reise dukker det også opp en selskapssyk gammel kone, snøzombier, smådjevler og et forfengelig reinsdyr i en eventyrlig scenografi med fantasifulle kostymer.

Musikalen er godt egnet både for barn på 4 år, ungdom på 15 og selskapssyke gamle damer på 60+.

Relaterte saker

Eventbilde: Smaksfest i Vitenparken
søndag
11:00

Smaksfest i Vitenparken

I februars vitenhelg kan barna bli med på en smaksreise: smake på ulike ting, stemme på sin favoritt, teste sin sensorikk og lære hvordan syn, lukt og andre sanser påvirker smaksopplevelsen.

Eventbilde: Barnesøndag: Bli med ridderen til middelalderen!
søndag
11:30

Barnesøndag: Bli med ridderen til middelalderen!

Ta et skritt tilbake i tid og opplev historiens magi med hele familien.

Eventbilde: Tingenes magiske liv
søndag
12:00

Tingenes magiske liv

Danse- og scenekunstner Beata K. Iden inviterer til en ny utforskende og leken forestilling!