Søk i Aktiv i Oslo

Snikkikk på Litteraturhuset: Både og hovedbilde

Snikkikk på Litteraturhuset: Både og

Vigdis Hjorth kommer til Litteraturhuset for å snakke omm sin nye bok "Både og"Vigdis Hjorth kommer til Litteraturhuset for å lese fra sin nye bok “Både og”.

En kommunikasjonsrådgiver i trettiårene blir hyret inn av Postcom for å arbeide mot innføringen av EUs postdirektiv. Vi følger arbeidet hennes fra oktober 2010 til Aps landsmøte i april 2011 der direktivet – som det første av EUs direktiver – blir stemt ned. Romanen har et sitat fra Søren Kierkegaard som motto, «Leve posthornet!». Det handler om å forandre døde brev til levende, om å engasjere seg og finne en inderlighet i tilværelsen.

Vigdis Hjorth er en markant stemme i norsk samtidslitteratur. Hennes forfatterskap omfatter både barnebøker, ungdomsbøker, noveller og romaner for voksne, blant disse Jørgen + Anne er sant (1984), Om bare (2001) og Snakk til meg (2010).

Arrangementet er gratis

Relaterte saker

Eventbilde: Samtale: Mapping Black Europe
onsdag
18:00

Samtale: Mapping Black Europe

Samtale med Olive Vassell, Natasha A. Kelly og Michelle Tisdel om boken og temaet «Mapping Black Europe: Markers, monuments, memory».

Eventbilde: SELVBYGGEREN presenterer Ane Hjort Guttu
onsdag
18:00

SELVBYGGEREN presenterer Ane Hjort Guttu

Oslo kommunes kunstsamling inviterer til lansering av boken «Økern, august 2022». «Økern, august 2022» er Ane Hjort Guttus bidrag til Selvbyggeren.

Eventbilde: Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow
onsdag
21:00

Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow

«Julefruer» er et hysterisk morsomt bokshow med ville innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret.