Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SMAKEN AV HØST hovedbilde
fredag 
Østbanehallen

SMAKEN AV HØST

VELKOMMEN TIL  13.-15. Oktober / Vinn middag for 2!

Østbanehallen vil feire at høsten er her med alle de gode råvarene og mat som inviterer til kos. Derfor arrangerer de Smaken av Høst – en liten festival inne i Østbanehallen, den 13.- 15.oktober.

Her ønsker de å invitere deg til en inspirerende helg fylt med ulike eventer, smaksprøver og spennende høstmiddager. Kom inn i varmen og start høsten med dem!

I løpet av helgen har du mulighet til å være med på smaksturer rundt i hallen, vin- og sushikurs, det blir utdeling av forskjellige smaks- og vareprøver, spesial brunsjmeny på søndag og guidet historietur rundt i Østbanehallen. De fleste arrangementene krever påmelding. All info om det som skjer og alle aktivitetene finner du her:

KONKURRANSE

I anledningen festivalen arrangeres det også en konkurranse der du kan vinne et middag for to, der du får et gavekort på en av våre seks restauranter på Østbanehallen, verdi 2000,-
Trykk her for å delta i konkurransen>>

Du finner arrangementene på Facebook her >>
Mer info om arrangementet finner du her >>

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Barcode Quiz – hver onsdag!
onsdag
17:05

Barcode Quiz – hver onsdag!

Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.

Eventbilde: Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus
onsdag
18:30

Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus

Det blir kuriosa fra all verdens fotball, det blir gjester og det blir god stemning. Ikke nok med det; du kan vinne billetter for deg og laget ditt (4 pers.) til Premier League eller Bundesligaen.

Eventbilde: Den andre kvissen, på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen, på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.