Arrangementet er fullført.

SMAKEN AV HØST hovedbilde
fredag 
Østbanehallen

SMAKEN AV HØST

VELKOMMEN TIL  13.-15. Oktober / Vinn middag for 2!

Østbanehallen vil feire at høsten er her med alle de gode råvarene og mat som inviterer til kos. Derfor arrangerer de Smaken av Høst – en liten festival inne i Østbanehallen, den 13.- 15.oktober.

Her ønsker de å invitere deg til en inspirerende helg fylt med ulike eventer, smaksprøver og spennende høstmiddager. Kom inn i varmen og start høsten med dem!

I løpet av helgen har du mulighet til å være med på smaksturer rundt i hallen, vin- og sushikurs, det blir utdeling av forskjellige smaks- og vareprøver, spesial brunsjmeny på søndag og guidet historietur rundt i Østbanehallen. De fleste arrangementene krever påmelding. All info om det som skjer og alle aktivitetene finner du her:

KONKURRANSE

I anledningen festivalen arrangeres det også en konkurranse der du kan vinne et middag for to, der du får et gavekort på en av våre seks restauranter på Østbanehallen, verdi 2000,-
Trykk her for å delta i konkurransen>>

Du finner arrangementene på Facebook her >>
Mer info om arrangementet finner du her >>

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Cabernet Sauvignon

Cabernet Sauvignon er i dag den mest plantede druen i verden og viser ulike ansikter avhengig av hvor den dyrkes.