Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SMAKEN AV HØST hovedbilde
fredag 
Østbanehallen

SMAKEN AV HØST

VELKOMMEN TIL  13.-15. Oktober / Vinn middag for 2!

Østbanehallen vil feire at høsten er her med alle de gode råvarene og mat som inviterer til kos. Derfor arrangerer de Smaken av Høst – en liten festival inne i Østbanehallen, den 13.- 15.oktober.

Her ønsker de å invitere deg til en inspirerende helg fylt med ulike eventer, smaksprøver og spennende høstmiddager. Kom inn i varmen og start høsten med dem!

I løpet av helgen har du mulighet til å være med på smaksturer rundt i hallen, vin- og sushikurs, det blir utdeling av forskjellige smaks- og vareprøver, spesial brunsjmeny på søndag og guidet historietur rundt i Østbanehallen. De fleste arrangementene krever påmelding. All info om det som skjer og alle aktivitetene finner du her:

KONKURRANSE

I anledningen festivalen arrangeres det også en konkurranse der du kan vinne et middag for to, der du får et gavekort på en av våre seks restauranter på Østbanehallen, verdi 2000,-
Trykk her for å delta i konkurransen>>

Du finner arrangementene på Facebook her >>
Mer info om arrangementet finner du her >>

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Kurs i Street Food lunsj
lørdag
13:00

Kurs i Street Food lunsj

Dere er selv med og tilbereder dagens meny som er deilig street food lunsj.