Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Små Grå presenterer: Vemodig Disco hovedbilde
lørdag 
20:00
Sentralen

Små Grå presenterer: Vemodig Disco

«Vemodig Disco» av og med Små Grå er en konsertforestilling som mange publikummere i Oslo har fått oppleve, men som enda flere har ønsket å få sjansen til å oppleve. Nå er sjansen her!

Hva betyr den lille fakten, det hun gjorde med håret sitt der? Hva er de lydene vi lager når vi lytter til andre? Og når går den lyden fra å være anerkjennende til avvisende eller uinteressert? Hva er det som gjør at akkurat det du gjorde der ble pinlig eller bare litt off? Og hva betyr det til slutt, sånn egentlig?

Dette er inspirasjonen bak Små Grås forestilling «Vemodig Disco». Det vil si menneskenes språk, timing, humoren, alvoret, og hva vi henger oss opp i og synes er viktig. Og betydningsfullt.

Vemodig Disco er en konsertforestilling hvor Små Grå synger, danser, prater, med en kombinasjon av skrevne låter og improvisasjon. Dette er en hyllest til hverdagsmennesket, og den passer dermed for de fleste typer mennesker.

Små Grå er Nina Mortvedt, Benedikte Kruse og Mai Elise Solberg.
Les mer om Små Grå på www.smaagraa.com

Se hva publikum sa etter forestillingen i fjor:

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
mandag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Finn Bjelkes popquiz på SALT
mandag
19:00

Finn Bjelkes popquiz på SALT

Velkommen til en morsom kveld og tidenes pop quiz med Finn Bjelke!

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.