Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Slippkonsert: Paal Flaata hovedbilde
fredag 
Parkteatret

Slippkonsert: Paal Flaata

Love & Rain The Athletic Sessions

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner, både som frontmann og vokalist i legendariske Midnight Choir, og på en rekke kritikerroste soloalbum.

Skjebnesommeren 2011 møttes Flaata og den legendariske amerikanske låtskriveren Chip Taylor i Halden. Deres første samarbeid kom bare et døgn etter at Norge ble rammet av terror, da Paal var med Chip i Brygga Kultursal i Halden og sang den nyskrevne sangen «This Darkest Day». Et år senere ble et utsøkt utvalg av Taylors sanger til det første albumet i den nå avsluttede trilogien Paal Flaata har laget over sangene til noen av hans favorittlåtskrivere; Spellemann-nominerte «Wait by the Fire – Songs of Chip Taylor».

Utgivelsen ble fulgt opp i 2014 med «Bless us All – Songs of Mickey Newbury» og endelig i fjor med «Come Tomorrow – Songs of Townes van Zandt», som også ble nominert til Spellemannprisen.

Det er derfor poetisk presisjon i at når Paal Flaata i 2017 er tilbake i Athletic Sound Studio i Halden for å spille inn et helt nytt album, planlagt som bonus til høstens store bokssett med de tre originale «Songs of»- utgivelsene, så har Chip Taylor bidratt med en helt ny sang, «Love & Rain».

13. oktober er Paal Flaata klar for slippkonsert på Parkteatret, med fullt band.

facebook.com/PaalFlaata

Einar Flaa ble oppdaget på Canadas største klubbfestival Canadian Music Week i 2011, hvor han ble invitert til å holde konserter etter at entusiastiske agenter fant musikken hans på MySpace. I Toronto ble han blant annet tatt under vingene til den kjente radiojournalisten Alan Cross, som listet Einar Flaa på canadisk radio.

I 2013 ga han ut singelen «Dance», som var første smakebit fra Einars andre plate. Ved siden av duettpartner Lise Karlsnes (Briskeby) og stykere fra Ensemble Allegria, bidrar amerikanske kapasiteter som Sean Sullivan fra Butcher Shoppe Recording studio (miks) og trommeslager Kenny Malone (Alison Krauss, Emmylou Harris, Lyle Lovett, J.J. Cale m.fl.)

I 2015 fikk han også et gjennombrudd med sangen «Hold You», som var en av de mest spilte låtene på radio på slutten av 2015, og i 2016 kom albumet «Carriage Road» til svært gode anmeldelser.

facebook.com/einarflaamusikk

Billetter kr. 300,- + avg.
Bill.: 325,-Dørene åpner 20:00ID.: 18

 

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Noora Noor til Bysommer
torsdag
21:00

Noora Noor til Bysommer

Etter en god stund stillhet er Noora Noor endelig tilbake med ny musikk – og i sommer kan du oppleve henne på Bysommer.

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Sommerkonserter på Frogner hovedgård
søndag
14:00

Sommerkonserter på Frogner hovedgård

Ole Böhn inviterer til en rekke konserter med dyktige musikere fra inn- og utland på Frogner hovedgård i sommer.