Arrangementet er fullført.

Slippkonsert: Paal Flaata hovedbilde
fredag 
Parkteatret

Slippkonsert: Paal Flaata

Love & Rain The Athletic Sessions

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner, både som frontmann og vokalist i legendariske Midnight Choir, og på en rekke kritikerroste soloalbum.

Skjebnesommeren 2011 møttes Flaata og den legendariske amerikanske låtskriveren Chip Taylor i Halden. Deres første samarbeid kom bare et døgn etter at Norge ble rammet av terror, da Paal var med Chip i Brygga Kultursal i Halden og sang den nyskrevne sangen «This Darkest Day». Et år senere ble et utsøkt utvalg av Taylors sanger til det første albumet i den nå avsluttede trilogien Paal Flaata har laget over sangene til noen av hans favorittlåtskrivere; Spellemann-nominerte «Wait by the Fire – Songs of Chip Taylor».

Utgivelsen ble fulgt opp i 2014 med «Bless us All – Songs of Mickey Newbury» og endelig i fjor med «Come Tomorrow – Songs of Townes van Zandt», som også ble nominert til Spellemannprisen.

Det er derfor poetisk presisjon i at når Paal Flaata i 2017 er tilbake i Athletic Sound Studio i Halden for å spille inn et helt nytt album, planlagt som bonus til høstens store bokssett med de tre originale «Songs of»- utgivelsene, så har Chip Taylor bidratt med en helt ny sang, «Love & Rain».

13. oktober er Paal Flaata klar for slippkonsert på Parkteatret, med fullt band.

facebook.com/PaalFlaata

Einar Flaa ble oppdaget på Canadas største klubbfestival Canadian Music Week i 2011, hvor han ble invitert til å holde konserter etter at entusiastiske agenter fant musikken hans på MySpace. I Toronto ble han blant annet tatt under vingene til den kjente radiojournalisten Alan Cross, som listet Einar Flaa på canadisk radio.

I 2013 ga han ut singelen «Dance», som var første smakebit fra Einars andre plate. Ved siden av duettpartner Lise Karlsnes (Briskeby) og stykere fra Ensemble Allegria, bidrar amerikanske kapasiteter som Sean Sullivan fra Butcher Shoppe Recording studio (miks) og trommeslager Kenny Malone (Alison Krauss, Emmylou Harris, Lyle Lovett, J.J. Cale m.fl.)

I 2015 fikk han også et gjennombrudd med sangen «Hold You», som var en av de mest spilte låtene på radio på slutten av 2015, og i 2016 kom albumet «Carriage Road» til svært gode anmeldelser.

facebook.com/einarflaamusikk

Billetter kr. 300,- + avg.
Bill.: 325,-Dørene åpner 20:00ID.: 18

 

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.