Arrangementet er fullført.

Slippkonsert: Paal Flaata hovedbilde
fredag 
Parkteatret

Slippkonsert: Paal Flaata

Love & Rain The Athletic Sessions

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner, både som frontmann og vokalist i legendariske Midnight Choir, og på en rekke kritikerroste soloalbum.

Skjebnesommeren 2011 møttes Flaata og den legendariske amerikanske låtskriveren Chip Taylor i Halden. Deres første samarbeid kom bare et døgn etter at Norge ble rammet av terror, da Paal var med Chip i Brygga Kultursal i Halden og sang den nyskrevne sangen «This Darkest Day». Et år senere ble et utsøkt utvalg av Taylors sanger til det første albumet i den nå avsluttede trilogien Paal Flaata har laget over sangene til noen av hans favorittlåtskrivere; Spellemann-nominerte «Wait by the Fire – Songs of Chip Taylor».

Utgivelsen ble fulgt opp i 2014 med «Bless us All – Songs of Mickey Newbury» og endelig i fjor med «Come Tomorrow – Songs of Townes van Zandt», som også ble nominert til Spellemannprisen.

Det er derfor poetisk presisjon i at når Paal Flaata i 2017 er tilbake i Athletic Sound Studio i Halden for å spille inn et helt nytt album, planlagt som bonus til høstens store bokssett med de tre originale «Songs of»- utgivelsene, så har Chip Taylor bidratt med en helt ny sang, «Love & Rain».

13. oktober er Paal Flaata klar for slippkonsert på Parkteatret, med fullt band.

facebook.com/PaalFlaata

Einar Flaa ble oppdaget på Canadas største klubbfestival Canadian Music Week i 2011, hvor han ble invitert til å holde konserter etter at entusiastiske agenter fant musikken hans på MySpace. I Toronto ble han blant annet tatt under vingene til den kjente radiojournalisten Alan Cross, som listet Einar Flaa på canadisk radio.

I 2013 ga han ut singelen «Dance», som var første smakebit fra Einars andre plate. Ved siden av duettpartner Lise Karlsnes (Briskeby) og stykere fra Ensemble Allegria, bidrar amerikanske kapasiteter som Sean Sullivan fra Butcher Shoppe Recording studio (miks) og trommeslager Kenny Malone (Alison Krauss, Emmylou Harris, Lyle Lovett, J.J. Cale m.fl.)

I 2015 fikk han også et gjennombrudd med sangen «Hold You», som var en av de mest spilte låtene på radio på slutten av 2015, og i 2016 kom albumet «Carriage Road» til svært gode anmeldelser.

facebook.com/einarflaamusikk

Billetter kr. 300,- + avg.
Bill.: 325,-Dørene åpner 20:00ID.: 18

 

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene
onsdag
19:00

Jan Eggum 70 – Festkonsert på Sentrum Scene

Dropp alle andre planer denne kvelden og bli med å feire Jan Eggum – som faktisk innrømmer at han fyller 70!

Eventbilde: Det Norske Kammerorkester – Jul i Buenos Aires
onsdag
19:30

Det Norske Kammerorkester – Jul i Buenos Aires

Hva er deiligere enn litt argentinsk tango før jula setter inn for alvor? Denne kvelden på et julepyntet Sentralen kan du glemme mørke og kulde.

Eventbilde: The Real Choir – Stjernesludd: En helnorsk julekonsert
torsdag

The Real Choir – Stjernesludd: En helnorsk julekonsert

The Real Choir er endelig tilbake med sine godt kjente, varme og nære julekonserter. Og for første gang kun på norsk!