Arrangementet er fullført.

Slippkonsert – Hasse Farmen «Minnefelt» hovedbilde
torsdag 
21:00
Nordic Black Theater

Slippkonsert – Hasse Farmen «Minnefelt»

Torsdag 23. mai 2019

Konsertstart kl. 21:00

CC: kr. 250,-; billett og album kr. 350,-
Billetter:

«Hasse Farmen er ute med sitt femte album Minnefelt. På slippdagen 12. april ble albumet anmeldt til karakter 5 av 6 over helsider i både Aftenposten og Dagsavisen. 23. mai har Hasse Farmen med seg sitt band Livredderne til Caféteatret i Oslo for å holde slippkonsert for det nye albumet.»

På oppfølgeren til det kritikerbejublede Livet du redder kan være ditt eget, har Hasse Farmen med seg musikerne han spilte konserter med i kjølvannet av forrige utgivelse – på bass, Fredrik Luhr Dietrichson (Moskus, Skadedyr); trommer, Jan Martin Gismervik (Torg, Monkey Plot); tangenter, Jan K. Hovland (Bendik, Karokh), Magnus Tenge (The Leif).

Som sist er albumet produsert av Hasse Farmen og Kenneth Ishak – som igjen har mixet albumet.

Den store forskjellen fra forrige album – som mer eller mindre var et tomanns-prosjekt med Farmen og Ishak som varte over flere månder – er at alle ti låtene er spilt inn live i studio på én dag.

– Det er et mer generøst album enn Livet du redder kan være ditt eget – åpnere, på et vis, sier medprodusent Kenneth Ishak. – Det nye albumet er enklere – i ordets beste forstand –, mer imøtekommende enn sin kritikerbejublede forgjenger, men med samme dybde og klo.

Hasse Farmens musikk er genreoverskridende. Men om Farmen fikk kniven på strupen, ville han kalle sin musikk kammerrock, slowcore, rock noir. Dagsavisen har kanskje kommet nærmest i beskrivelsen av Hasse Farmens univers i avisas 5’er-anmeldelse av det forrige album: «Dette er låtskriverrock av et kaliber man godt kan sammenligne med nyere Thåström» men «Hasse Farmen høres ikke ut som noen andre».

Da Hasse Farmen slapp albumet Livet du redder kan være ditt eget høsten 2016, gikk det ikke stille for seg. Hasse Farmens fjerde soloalbum høstet strålende anmeldelser over hele linja. Albumet ble omtalt som «hans livs plate», og «en av årets aller beste» i følge Dagsavisen. Klassekampen beskrev albumet som «hans mest eventyrlystne, ambisiøse og beste album til nå». Ikke minst havnet LPen på Aftenpostens liste over de ti beste norske albumene i 2016.

Relaterte saker

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.

Eventbilde: Tungtvann – Sentrum Scene
fredag
20:00

Tungtvann – Sentrum Scene

Blodtrimmet maskineri og sultne på mer er Tungtvann klare for å lage fest! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus de bare kunne drømme om da de ble laget.