Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Juleferiekurs i Slalåm for barn hovedbilde
onsdag 
Furuholmen Friluft

Juleferiekurs i Slalåm for barn

Slalåm juleferiekurs barn

Slalåm juleferiekurs barn er Furuholmen Friluft sitt juleferiekurs for barn. Oslo skisenter i Grefsenkollen er et supert sted for deg som vil lære slalåm i trygge og hyggelige omgivelser.  Her har de bakker og undervisning tilpasset ferdighetene.

Dagskort er inkludert!

Beskrivelse

Vi deler barna inn i grupper etter alder og ferdigheter.

Startkurs: Kurset er beregnet for de som ikke har stått slalåm før. Vi øver først på flatt terreng, før vi øver på å kjøre heis. Etter hvert som barna blir sikrere på ski blir det flere utfordringer.

Nybegynner barn: Kurset er beregnet for barn som har hatt slalåmski på bena, men er nybegynnere. Det er trening på plog, stoppe og svinge som er det første som må læres. Vi lærer gjennom lek og barna skal bli glade i slalåm. Nybegynnerkurs krever at man kan kjøre heis.

Øvet barn: Kurset er beregnet for barn som kan ta heis, svinge, stoppe og kjøre i en gruppe med andre barn. Her vil vi jobbe med teknikk gjennom øvelser og lek så det blir enda morsommere å kjøre slalåm.

Viderekommen: Kjører ned alle bakker med god fart og parallelle ski. Vil jobbe med teknikk og full kontroll.

Pris:

1.190 kr – 1.390 kr

Les mer og bestill her >>

Du kan også gi et kurs eller delbeløp i gave hos Furuholmen Friluft

«Hei, vi vil bare takke for en fin kurshelg. Magnus og Felix gjorde en kjempe flott jobb med begge guttene våres. Kjempe flinke pedagoger for små og store barn. En utrolig vellykket helg.»

Hege M

«Vi sendte to 7-åringer på deres startkurs for slalom. De storkoste seg, og snakker om hvor mye de gleder seg til å stå på slalom igjen. Dere har tydeligvis funnet en motiverende måte å lære dem opp på, som gir masse mestringsfølelse og skiglede. Vi gleder oss til å melde de yngre barna våre på samme kurs hos dere.»

Susanne

«Tusen takk for kurset! Vi har ei jente med generell kursfobi, og hun har altså vært strålende fornøyd!»

God vinter!»

Relaterte saker

Eventbilde: Bakgårdslek for familien
lørdag
11:00

Bakgårdslek for familien

Kom og lek i bakgården! Kast på stikka, hopp litt tau eller skriv på kritt-tavle. Møt opp og bli med på god gammeldags moro hver første lørdag i måneden.

Eventbilde: Barnas Sommerverksted
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.

Eventbilde: Figurteaterverksted for barn
lørdag
12:00

Figurteaterverksted for barn

Ta med barna å drop in-verksteder på Teatermuseet i sommer. Her kan de trylle fram morsomme og unike dukker!