Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“Skýjaborg” på Dansens Hus hovedbilde
torsdag 

“Skýjaborg” på Dansens Hus

«Skýjaborg» er en islandsk babyforestilling laget av nesten norske Tinna Grétarsdóttir. En forestilling for de aller minste om vær og vind, der farger, lys og toner taler til barna.

Sunna og Storm våkner opp et mystisk sted der været er i konstant forandring. Noen ganger er været kaldt og skummelt og andre ganger varmt og lunt. Sunna og Storm må stadig innrette seg etter nye omstendigheter; en plutselig storm, deilig solskinn eller regnbuen som stikker frem.

«Skýjaborg» er en islandsk babyforestilling laget av nesten norske Tinna Grétarsdóttir. Hun er utdannet på Kunsthøgskolen i Oslo og har jobbet som danser i Norge i flere år.
«Skyjaborg» betyr en by av skyer men i flertall (skyjaborgir) kan ordet også bety drømmeverden. Forestillingen hadde premiere på Nationalteatret på Island i mars, og er første islandske danseforestiling for aldersgruppen 0 til 3 år. Forestillingen er støttet av Islands Teaterråd, Reykjavik kommune og Barnekulturfondet på Island, og co produsert av Nationalteatret på Island.

Forestillingen passer for barn fra 0 til 3 år, og varer i 30 minutter. Etter forestillingen er barna invitert på scenen for å leke og utforske.

Koreograf: Tinna Grétarsdóttir
Komponist: Sólrún Sumarliðadóttir
Scenografi og kostymer: Guðný Hrund Sigurðardóttir og Tessa Sillars-Powell
Medskapende dansere: Inga Maren Rúnarsdóttir og Snædís Lilja Ingadóttir
Lys:Magnús Arnar Sigurðarson
Foto: Steve Lorenz

Les mer og kjøp billetter til danseforestillingen «Skýjaborg» på Dansens Hus >>

Spilleplan:
Fre 7 Sep 09:30
Fre 7 Sep 11:00
Lør 8 Sep 13:00
Lør 8 Sep 15:00
Søn 9 Sep 13:00
Søn 9 Sep 15:00
Man 10 Sep 09:30
Tirs 11 Sep 09:30
Tors 11 Sep 11:00

Relaterte saker

Eventbilde: Eksperimentsøndag på Engineerium
søndag
11:00

Eksperimentsøndag på Engineerium

På søndag lager vi armbånd av UV-perler og vanlige perler. Her får barna ubservere hvordan ultrafiolett stråling fungerer, når vi lager armbånd som endrer farge i møte med uv-strålene fra sollyset.

Eventbilde: Barnas båtverksted på Maritimt museum
søndag
12:00

Barnas båtverksted på Maritimt museum

I Barnas båtverksted møter barna hyggelige venner av museet, som forteller om alt fra hundevakt til skorsteinsmerker om du spør.

Eventbilde: Agnes Cecilia – Nationaltheatret
mandag
17:00

Agnes Cecilia – Nationaltheatret

Sceneversjonen av Maria Gripes spenningsroman Agnes Cecilia er en fortelling for barn og unge – full av undring, mystikk og overnaturlige elementer.