Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Skriveverksted med Nancy & Faten hovedbilde
torsdag 
17:00

Skriveverksted med Nancy & Faten

ntso

Har du sterke meninger og har lyst til å få dem på trykk? Eller vil du bli flinkere til å uttrykke deg? Bli med på kronikk-workshop med samfunnsdebattantene Nancy Herz og Faten Mahdi Al-Hussaini!

Nancy er aktiv i Amnesty og fast spaltist for Aftenposten. I 2016 skrev hun innlegget ”Vi er de skamløse arabiske jentene, og vår tid begynner nå”. Dette handlet om sosial kontroll, og etter denne kronikken var det flere jenter som begynte å ytre seg. I år fikk ”de skamløse jentene” Fritt Ords Honnør.

Faten er en av Norges modigste stemmer. Hun kjemper mot vold, radikalisering og ekstremisme både gjennom sosiale medier og organisasjonen JustUnity som hun har vært med å starte. Hun drømmer om å bli FNs generalsekretær.

Begge har blitt hyllet for meningene sine, og de har møtt på motstand. Hva er det som gjør at de likevel fortsetter å bruke stemmene sine? Hvordan dealer de med oppmerksomheten fra media? Og hvordan skriver man egentlig en kronikk? Dette er spørsmål du får svar på i skriveverkstedet med Nancy og Faten. Her vil du få verktøyene til å få meningene dine ned på papiret, ikke minst inspirasjon og motivasjon til å bruke stemmen din i offentligheten.

Skriveverkstedet er gratis, og alle fra 13-26 år kan delta. For påmelding sender du mail til Namra: namra@agendax.no. Det er begrensa med plasser så meld deg på fort! Gi også beskjed dersom du er vegetarianer eller lignende, det blir servert pizza i pausen.

Foto: Vincent Hansen og Svein Finneide

Relaterte saker