Arrangementet er fullført.
Skøien Gastrobar åpnet dørene for første gang i august 2020 med umiddelbar suksess, og kun tre uker senere rullet Finansavisens Lunsjguide frem TERNINGKAST 6. Nå er dørene endelig åpnet igjen.
“Gastrobar i toppklasse” lød Lunjsguidens tittel, etterfulgt av utsagn som “Ellevilt Godt”, “Fantastisk Service” og “Hakeslepp”, samt fristelser som at deres bestselger, Steak Sandwich, er laget av surdeigsbrød med trøffelmajones, tre typer sopp, entrecôte og ruccola, toppet med revet pepperrot og balsamico-glace.
Senk skuldrene, tøm hodet og fyll magen. Skøien Gastrobar var utvilsomt en kjærkommen og etterlengtet nabolagsrestaurant på Skøyen. Allerede ved åpning tilegnet restauranten seg stamkunder fra både kontorbygg og lokale beboere. Et godt, hyggelig og velsmakende nabosted.
På Skøien Gastrobar får du nyte maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfullt. Med eksepsjonelt håndverk i rettene er menyen basert på sesongens råvarer og bærekraftig norsk sjømat – servert i svært rause porsjoner.
Menyen er levende, men klassikerne står; fiskesuppe, steak sandwich, huset burger og signatursalat. Under årets sommersesong byr kjøkkenet på blåskjell med curry-tvist, rekesandwich på rykende ferskt surdeigsbrød og cæsarsalat med hjemmelaget crispy krutonger.
Skøien Gastrobar ligger rett ved trikkestoppet “Skøyen”. Med andre ord: 13-trikken tar deg omtrent direkte tilinngangsdøren plassert ved siden av de store og blanke vinduene som går fra gulv til tak.
Skøien Gastrobar er åpent for både lunsj og middag tirsdag – lørdag fra 11.00 til kjøkkenet stenger 20.00, men restauranten holder åpen lenger.
Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!
Helgene har aldri sett bedre ut enn de gjør på Williamsburg! Nyt en deilig brunch-meny som inkluderer mat & husets bellini/mimosa.
Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.