Arrangementet er fullført.
Skøien Gastrobar åpnet dørene for første gang i august 2020 med umiddelbar suksess, og kun tre uker senere rullet Finansavisens Lunsjguide frem TERNINGKAST 6. Nå er dørene endelig åpnet igjen.
“Gastrobar i toppklasse” lød Lunjsguidens tittel, etterfulgt av utsagn som “Ellevilt Godt”, “Fantastisk Service” og “Hakeslepp”, samt fristelser som at deres bestselger, Steak Sandwich, er laget av surdeigsbrød med trøffelmajones, tre typer sopp, entrecôte og ruccola, toppet med revet pepperrot og balsamico-glace.
Senk skuldrene, tøm hodet og fyll magen. Skøien Gastrobar var utvilsomt en kjærkommen og etterlengtet nabolagsrestaurant på Skøyen. Allerede ved åpning tilegnet restauranten seg stamkunder fra både kontorbygg og lokale beboere. Et godt, hyggelig og velsmakende nabosted.
På Skøien Gastrobar får du nyte maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfullt. Med eksepsjonelt håndverk i rettene er menyen basert på sesongens råvarer og bærekraftig norsk sjømat – servert i svært rause porsjoner.
Menyen er levende, men klassikerne står; fiskesuppe, steak sandwich, huset burger og signatursalat. Under årets sommersesong byr kjøkkenet på blåskjell med curry-tvist, rekesandwich på rykende ferskt surdeigsbrød og cæsarsalat med hjemmelaget crispy krutonger.
Skøien Gastrobar ligger rett ved trikkestoppet “Skøyen”. Med andre ord: 13-trikken tar deg omtrent direkte tilinngangsdøren plassert ved siden av de store og blanke vinduene som går fra gulv til tak.
Skøien Gastrobar er åpent for både lunsj og middag tirsdag – lørdag fra 11.00 til kjøkkenet stenger 20.00, men restauranten holder åpen lenger.
PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.