Arrangementet er fullført.

Skøien Gastrobar åpner dørene igjen hovedbilde
torsdag 
11:00
Skøien Gastrobar

Skøien Gastrobar åpner dørene igjen

Etter en ny runde med mange stengte dører er det en gladnyhet at Skøyen Gastrobar åpner dørene 6. januar.

På Skøien Gastrobar får du nyte maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfullt. Med eksepsjonelt håndverk i rettene er den levende menyen basert på sesongens råvarer og bærekraftig norsk sjømat – servert i svært rause porsjoner. Menyen byttes ut fire ganger per år, men klassikerne står gjennom hele året.

Du kan lese mer om restauranten her og booke bord på restauranten her.

Velkommen til Skøien Gastrobar!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.