Arrangementet er fullført.
Etter en ny runde med mange stengte dører er det en gladnyhet at Skøyen Gastrobar åpner dørene 6. januar.
På Skøien Gastrobar får du nyte maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfullt. Med eksepsjonelt håndverk i rettene er den levende menyen basert på sesongens råvarer og bærekraftig norsk sjømat – servert i svært rause porsjoner. Menyen byttes ut fire ganger per år, men klassikerne står gjennom hele året.
Du kan lese mer om restauranten her og booke bord på restauranten her.
Velkommen til Skøien Gastrobar!
Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Lær å tilberede fisk sammen med kokker på Kulinarisk Akademi. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken.