Arrangementet er fullført.

SkiTur-O hovedbilde
lørdag 
Nordmarka

SkiTur-O

Vil du ha inspirasjon til en litt annerledes skitur, og gjerne på noen nye steder? Her er en morsom aktivitet som kan gjennomføres alene, med venner eller med familien!

Heming har satt ut 40 skiorienterings-poster i Nordmarka fordelt fra Frognerseteren i syd til Fyllingen i nord. Du kan velge grønn (nærmest og lettest), eller blå, rød og svart (lengst og hardest) tur. Her får du en blanding av klassiske markaturer, skjulte perler og nye skiløyper.

Det hender det er mye folk i mange av løypene i Marka, men med disse postene kommer du deg litt utenfor mainstream.

Postene ligger rett ved skiløypene, og man kan konkurrere om å samle flest poeng. Om man vil. Mange opplever orientering og jakt på poster i ukjent terreng nærmest som en skattejakt!

Postene står ute hele vinteren fra 01. februar til 02. mai 2021.

Relaterte saker

Eventbilde: Fix the Food – en annerledes matfestival
fredag

Fix the Food – en annerledes matfestival

Få inspirasjon fra de beste, grønne kokkene, lær å spise mer bærekraftig og få kunnskap om matens rolle for fred og stabilitet.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Oslo Byfestival
fredag

Oslo Byfestival

Oslo Byfestival er en byfest som inkluderer alt fra gode shopping- og serveringstilbud til konserter, stand-up, FMX-show, gaming, skatekonkurranser og mye mer.