Arrangementet er fullført.

SkiTur-O hovedbilde
lørdag 
Nordmarka

SkiTur-O

Vil du ha inspirasjon til en litt annerledes skitur, og gjerne på noen nye steder? Her er en morsom aktivitet som kan gjennomføres alene, med venner eller med familien!

Heming har satt ut 40 skiorienterings-poster i Nordmarka fordelt fra Frognerseteren i syd til Fyllingen i nord. Du kan velge grønn (nærmest og lettest), eller blå, rød og svart (lengst og hardest) tur. Her får du en blanding av klassiske markaturer, skjulte perler og nye skiløyper.

Det hender det er mye folk i mange av løypene i Marka, men med disse postene kommer du deg litt utenfor mainstream.

Postene ligger rett ved skiløypene, og man kan konkurrere om å samle flest poeng. Om man vil. Mange opplever orientering og jakt på poster i ukjent terreng nærmest som en skattejakt!

Postene står ute hele vinteren fra 01. februar til 02. mai 2021.

Relaterte saker

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.