Arrangementet er fullført.

fredag 
21:00
Latter på Aker Brygge

«Skilt ved fødselen» av Ole Paus og Jon Niklas Rønning

Skilt ved fødsel på Latter

 

GIVE AWAY med latterkrampegaranti på LATTER! På Aktiv i Oslo sin Facebookside gir vi bort 4 billetter til den nye forestillingen «Skilt ved fødselen», hvor Ole Paus og Jon Niklas Rønning serverer humormusikalske skråblikk i særklasse!

For å delta i konkurransen kommenterer du enkelt din favoritt-emoji i kommentarfeltet på Facebook. Lykke til! :D

 

Emoji

Om forestillingen

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo. Begge skriver humorlåter om tiden vi lever i og Rønning er velkjent for sin parodi på Paus. Forestillingen får, naturlig nok, tittelen «Skilt ved fødselen».

– Dette gleder vi oss veldig til! Vi har vært gode venner i mange år og er veldig glade for at vi skal spille vår nye forestilling sammen på Latter, sier Ole Paus og Jon Niklas Rønning.

I «Skilt ved fødselen» får vi høre Paus og Rønnings humorlåter, og det blir helt nyskrevne satiresanger signert duoen. Låtene er arrangert for to stemmer og to gitarer. Selvsagt får også Rønning anledning til å parodiere sin gode venn og kollega.

Finn billetter her.

Selv om de er representanter for hver sin generasjon låtskrivere, forenes Paus og Rønning om det samme humormusikalske skråblikket. Med «Pausposten» brøytet Ole Paus vei og er blitt selve malen for humorlåter fra nyhetsbildet. Rønning har videreført tradisjonen på sin måte, både i soloshowet «Jeg reiser alene», med tradisjonsrike musikalske årsoppsummeringer på «Idrettsgallaen» på NRK og i serien «Ukens Rønning», hvor han deler musikalske betraktninger under koronapandemien. Videoen «Familieliv i koronatider» er sett av over 3.2 millioner mennesker på Facebook. Paus har i tillegg meislet seg inn i den norske folkesjela med nasjonale sangskatter som «Mitt lille land» og «Det begynner å bli et liv».

Duoen har allerede fått testet ut samarbeidet på Apotekergaarden i Grimstad. I 2020 spilte de forestillingen «Ansikt til ansikt» for utsolgte hus hele sommeren. Paus og Rønning skal også spille årets sommershow på Apotekergaarden i Grimstad før premieren på Latter i høst.

– Paus og Rønning er to av Norges mest folkekjære, bejublede låtskrivere og musikalske humorister i særklasse. De står for latter, varme, nærhet og nådeløs treffsikkerhet, og det er en stor glede at Latter får den nasjonale premieren på «Skilt ved fødselen». Denne duoen tror vi Norge vil se mye til etter dette, og vi er glade for å få være med på – nettopp – fødselen, sier produsent Elina Krantz, Stand Up Norge.

PS! Billetter går ikke tapt dersom forestillingen ikke kan gjennomføres. Trygt og gøy!

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.