Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Skifest & Raw Air 2022 hovedbilde
fredag 
Holmenkollen Nasjonalanlegg

Skifest & Raw Air 2022

130 år med skiidrett i Holmenkollen skal feires med verdenscup i nordiske grener 4. – 6. mars. Vi gleder oss til å endelig ønske tusenvis av mennesker velkommen tilbake til Skisportens hjerte.

I år er et spesielt år. De siste ukes hendelser har satt sin preg også på Holmenkollen Skifestival. Vi tar sterk avstand fra bruddet på folkeretten. Sammen med Norges Skiforbund vil vi benytte skifesten til å uttrykke vår støtte til det ukrainske folket.

Derfor oppfordrer vi alle å farge Holmenkollen i blått og gult denne helgen. Ta gjerne med norske flagg også – det er tross alt 130år med stolte tradisjoner vi ivaretar. Men i  år gleder vi oss spesielt over blågule flagg, ansiktsmaling, skjerf og effekter.

Bli med på denne markeringen i arenaen! Billettsalget er fortsatt åpent, og du kan sikre deg din billett her!

Foto: Snorre Veggan

Relaterte saker

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Musikkbingo // Christmas Edition
tirsdag
19:00

Musikkbingo // Christmas Edition

Den mest stemningsfulle musikkbingoen du finner i byen. Denne uken er det jul på menyen!

Eventbilde: QUIZ i Glassbaren
tirsdag
19:00

QUIZ i Glassbaren

Quiz på Chateau Neuf passer for alle som ønsker å samle gamle eller nye venner for en kveld, vinnere og “lucky loosers” vil bli utnevnt hver kveld.