Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Skaperverksted: Uroverksted med kunstnerkollektivet Skaus hovedbilde
søndag 
Naturhistorisk museum

Skaperverksted: Uroverksted med kunstnerkollektivet Skaus

La deg inspirere av Naturhistorisk museums levende utstilling, Botanisk hage, og lag en uro som stilles ut på Oslo Arkitekturtriennale.

Skaus er et kunstnerkollektiv som akkurat nå jobber med et prosjekt som heter Trehus til Oslo Arkitekturtriennale. Til triennalen bygger de et rom for lindetreet ved hovedinngangen til det gamle Munchmuseet på Tøyen.

På skaperverkstedet skal kunstnerne lage uroer sammen med barna. Uroene vil henges opp i lindetreet etter verkstedet og slik bli en del av Oslo Arkitekturtriennale. Uroene vil henge i treet ut oktober og kan hentes av barna etter det om de ønsker å ta med uroen hjem.

Skaus stiller med alt av materialer. Verkstedet finner sted på Treets dag.

Prosjekt Trehus er et samarbeid mellom Skaus, arkitektene Eladio Ramm og kunstneren Yngvild Færøy.

  • Skaperverkstedet i Klimahuset er inkludert i museumsbilletten og passer for barn fra 3 år. Billetter kan du kjøpe her og gjelder for alle museets utstillinger.
  • Søndag 25. september kl. 10:00 – 17:00.
  • Skaperverksted skjer hver siste søndag i måneden. Tema for skaperverkstedene er knyttet til en eller flere av utstillingene ved museet.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!