Arrangementet er fullført.
Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave. Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin. Ser man der imot nærmere på sjokoladens kakaoinnhold, dens kvalitet, kombinasjonen den inngår i og eventuelt tilbehør vil oppgaven straks føles mer overkommelig og en større variasjon av drikkevalg er mulig.
Denne kvelden smaker vi oss frem til perfekte kombinasjoner av sjokoladedesserter og vin, og vi smaker musserende-, hvite-, røde-, og forsterkede viner. Vi smaker fem ulike drikker og fem ulike tilberedninger av sjokolade.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Hver onsdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver.
Hver onsdag tester quizmaster Arvid Holmlund allmennkunnskapen din og Mester Pizzeria serverer ekte italiensk pizza!