Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sjakkfest på biblioteket hovedbilde
lørdag 
10:00
Deichman Bjørvika

Sjakkfest på biblioteket

Det inviteres til en sosial dag med verdens kanskje mest populære brettspill i sentrum.

Velkommen til sjakkfest i Deichman Bjørvika!

Denne dagen kan du følge VM-kampen mellom Magnus Carlsen og Jan Nepomnjatsjtsjij på storskjerm i Kringsjå, sammen med familie og venner. I kinoen viser vi filmen «Pawn Sacrifice» og dokumentaren «Bobby Fischer Against the World». I hele biblioteket er det fritt fram for alle å slå seg ned ved et bord og spille sjakk selv. Med og uten klokke, mot gamle venner eller nye bekjentskap. Få også med deg sjakkbrettet som flytter brikkene av seg selv!

I tillegg til alt dette får vi en spennende simultankonkurranse med stormesterne Simen Agdestein, Johan-Sebastian Christiansen og Kristian Stuvik Holm, kl. 13 i Kringsjå.

Kom og bli med da vel, når vi dekker opp til sjakkfest i biblioteket. Alle er hjertelig velkommen!

Arrangeres av Sjakk & Samfunn, Norges Sjakkforbund og Deichman

Illustrasjon: Norges sjakkforbund

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.