Arrangementet er fullført.

Siste L.A. Art Night på Astrup Fearnley Museet hovedbilde
torsdag 
19:00

Siste L.A. Art Night på Astrup Fearnley Museet

ntso

Velkommen til ART NIGHT! Én torsdag i måneden inviterer Astrup Fearnley Museet til å oppleve deres aktuelle temporære utstilling for kun kr. 50,- (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley KUNSTKLUBBEN)!

KVELDSÅPEN UTSTILLING – DRINKER – DJ

Torsdag 19. januar er det klart for den siste ART NIGHT i utstillingen Los Angeles – A Fiction! På ART NIGHT kan du se utstillingen på kveldstid for kun 50 kroner! Det blir musikk i museet, super stemming og freshe drinker fra Vingen Bar.

Om utstillingen

Los Angeles omtales ofte ved hjelp av klisjeer som har å gjøre med klimaet, Hollywood og byens livsstil generelt. Men Los Angeles har også en annen side, en mørkere side, som omhandler utfordrende sosiale spørsmål om rase, seksualitet, kjønn og politikk. I den kritikerroste utstillingen Los Angeles – A Fiction presenteres kunstnere og forfattere fra byens kunst- og litteraturscene fra de siste 50 årene, og skaper et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles.

Kveldens DJs:

DJ Hooker (Thomas Fuglesang) og Spykidelic (Tony F. Wilson) setter stemmingen med en blanding av old school electro og rap, techno, svevende ambient og vindskeiv house.

ART NIGHT er selvfølgelig gratis for medlemmer av Kunstklubben! Visste du at alle unge mellom 18 og 25 år kan bli medlem av Kunstklubben for kun 150 kr for et år? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i nettbutikken!

Velkommen til ART NIGHT!

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
torsdag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Smak av Pinot Noir
torsdag
19:30

Smak av Pinot Noir

Bærum Kulturhus inviterer til en jordomseiling og smaker på de ulike typene med Merete Bø. Arrangementet foregår digitalt.

Eventbilde: Gratis digital visning – A swan lake
fredag

Gratis digital visning – A swan lake

I A Swan Lake ser koreograf Alexander Ekman på ballettens ballett, Svanesjøen, med særdeles friskt blikk – og fyller scenen med vann og svaner.