Arrangementet er fullført.

Siste L.A. Art Night på Astrup Fearnley Museet hovedbilde
torsdag 
19:00

Siste L.A. Art Night på Astrup Fearnley Museet

ntso

Velkommen til ART NIGHT! Én torsdag i måneden inviterer Astrup Fearnley Museet til å oppleve deres aktuelle temporære utstilling for kun kr. 50,- (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley KUNSTKLUBBEN)!

KVELDSÅPEN UTSTILLING – DRINKER – DJ

Torsdag 19. januar er det klart for den siste ART NIGHT i utstillingen Los Angeles – A Fiction! På ART NIGHT kan du se utstillingen på kveldstid for kun 50 kroner! Det blir musikk i museet, super stemming og freshe drinker fra Vingen Bar.

Om utstillingen

Los Angeles omtales ofte ved hjelp av klisjeer som har å gjøre med klimaet, Hollywood og byens livsstil generelt. Men Los Angeles har også en annen side, en mørkere side, som omhandler utfordrende sosiale spørsmål om rase, seksualitet, kjønn og politikk. I den kritikerroste utstillingen Los Angeles – A Fiction presenteres kunstnere og forfattere fra byens kunst- og litteraturscene fra de siste 50 årene, og skaper et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles.

Kveldens DJs:

DJ Hooker (Thomas Fuglesang) og Spykidelic (Tony F. Wilson) setter stemmingen med en blanding av old school electro og rap, techno, svevende ambient og vindskeiv house.

ART NIGHT er selvfølgelig gratis for medlemmer av Kunstklubben! Visste du at alle unge mellom 18 og 25 år kan bli medlem av Kunstklubben for kun 150 kr for et år? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i nettbutikken!

Velkommen til ART NIGHT!

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisninger på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!  

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
lørdag
14:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
søndag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.