Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Siste L.A. Art Night på Astrup Fearnley Museet hovedbilde
torsdag 
19:00

Siste L.A. Art Night på Astrup Fearnley Museet

ntso

Velkommen til ART NIGHT! Én torsdag i måneden inviterer Astrup Fearnley Museet til å oppleve deres aktuelle temporære utstilling for kun kr. 50,- (GRATIS for medlemmer av Astrup Fearnley KUNSTKLUBBEN)!

KVELDSÅPEN UTSTILLING – DRINKER – DJ

Torsdag 19. januar er det klart for den siste ART NIGHT i utstillingen Los Angeles – A Fiction! På ART NIGHT kan du se utstillingen på kveldstid for kun 50 kroner! Det blir musikk i museet, super stemming og freshe drinker fra Vingen Bar.

Om utstillingen

Los Angeles omtales ofte ved hjelp av klisjeer som har å gjøre med klimaet, Hollywood og byens livsstil generelt. Men Los Angeles har også en annen side, en mørkere side, som omhandler utfordrende sosiale spørsmål om rase, seksualitet, kjønn og politikk. I den kritikerroste utstillingen Los Angeles – A Fiction presenteres kunstnere og forfattere fra byens kunst- og litteraturscene fra de siste 50 årene, og skaper et fiktivt og subjektiv syn på Los Angeles.

Kveldens DJs:

DJ Hooker (Thomas Fuglesang) og Spykidelic (Tony F. Wilson) setter stemmingen med en blanding av old school electro og rap, techno, svevende ambient og vindskeiv house.

ART NIGHT er selvfølgelig gratis for medlemmer av Kunstklubben! Visste du at alle unge mellom 18 og 25 år kan bli medlem av Kunstklubben for kun 150 kr for et år? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i nettbutikken!

Velkommen til ART NIGHT!

Relaterte saker

Eventbilde: Langåpen torsdag på museet
torsdag
16:30

Langåpen torsdag på museet

Langåpent museum hver torsdag. Nyt Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Student Game Night hos Eldorado
torsdag
17:00

Student Game Night hos Eldorado

Møt andre spill-interesserte hos Eldorado! Et naturlig start-sted for en sosial torsdagskveld.

Eventbilde: Jonna Støme – Ikaros
torsdag
18:30

Jonna Støme – Ikaros

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.