Arrangementet er fullført.

Siste helg med juletrehenting! hovedbilde
lørdag 

Siste helg med juletrehenting!

De siste helgene før jul arrangerer vi henting av juletre i skogen med hest og slede og alt det som hører til. Da kommer barnefamilier på besøk. Vi kjører hest og slede, eller vogn hvis det ikke er snø.

I skogen kan dere kose dere ved bålet, og i stallen kan dere hilse på dyra. I gårdstunet leier vi rundt en hest til ridning, og dere kan hoppe og base i halmen. I låven serverer vi gløgg og pepperkaker.

Til denne aktiviteten er det påmelding. Fyll ut og send inn dette skjemaet. DET ER ETT SKJEMA PR FAMILIE.

Sett opp hvilke dato som passer best og oppgi antall barn og voksne. I merknadsfeltet kan dere også angi om dere ønsker å kjøre før kl 12 eller etter kl 13.30. Vi starter kl 09.30 på formiddagen og siste tur starter kl 16.00. Vi tar kontakt og B E K R E F T E R påmeldingen. Si ifra om dere ønsker edelgran.

PRIS, jula 2015: Denne førjulsopplevelsen koster pr familie (2 voksne og barn) kr 1200 alt inkludert ved vanlig gran. I sledene/vognene er det kun plass til 2 voksne og barn. Om en ekstra voksen er med på aktiviteten forøvrig, koster det kr 100 pr stk. Dersom dere velger edelgran er prisen kr 1530 pr familie.

Velkommen til en hyggelig førjulstur på Hauger gård 

For påmelding og mer info trykk her

Relaterte saker

Eventbilde: Den hvite klovnen med Égal teater
lørdag
16:30

Den hvite klovnen med Égal teater

” Den hvite klovnen,” handler om hvor viktig det er å være seg selv og at alle mennesker er viktige uansett hva de holder på med.

Eventbilde: hei kalas – Releasekonsert
søndag
13:00

hei kalas – Releasekonsert

hei kalas ble Spellemannsnominert for debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» som kom i 2020 og nå er det ENDELIG på tide med en releasekonsert!

Eventbilde: Emil i Lønneberget
søndag
13:00

Emil i Lønneberget

I teaterforestillingen gjenopplever vi noen av de mange kjente og kjære historiene og sangene fra Emils eventyrlige og spennende barndom.