Arrangementet er fullført.

Siste helg med juletrehenting! hovedbilde
lørdag 

Siste helg med juletrehenting!

De siste helgene før jul arrangerer vi henting av juletre i skogen med hest og slede og alt det som hører til. Da kommer barnefamilier på besøk. Vi kjører hest og slede, eller vogn hvis det ikke er snø.

I skogen kan dere kose dere ved bålet, og i stallen kan dere hilse på dyra. I gårdstunet leier vi rundt en hest til ridning, og dere kan hoppe og base i halmen. I låven serverer vi gløgg og pepperkaker.

Til denne aktiviteten er det påmelding. Fyll ut og send inn dette skjemaet. DET ER ETT SKJEMA PR FAMILIE.

Sett opp hvilke dato som passer best og oppgi antall barn og voksne. I merknadsfeltet kan dere også angi om dere ønsker å kjøre før kl 12 eller etter kl 13.30. Vi starter kl 09.30 på formiddagen og siste tur starter kl 16.00. Vi tar kontakt og B E K R E F T E R påmeldingen. Si ifra om dere ønsker edelgran.

PRIS, jula 2015: Denne førjulsopplevelsen koster pr familie (2 voksne og barn) kr 1200 alt inkludert ved vanlig gran. I sledene/vognene er det kun plass til 2 voksne og barn. Om en ekstra voksen er med på aktiviteten forøvrig, koster det kr 100 pr stk. Dersom dere velger edelgran er prisen kr 1530 pr familie.

Velkommen til en hyggelig førjulstur på Hauger gård 

For påmelding og mer info trykk her

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!