Arrangementet er fullført.

Sissels Jul hovedbilde
lørdag 
18:00
Oslo Spektrum

Sissels Jul

Sissel returnerer til Oslo Spektrum med sin nydelige stemme og førjulstemning 2. desember kl. 18.00.

Sissel har en stemme som får elver til å renne oppover. Slik åpnet en dansk storavis sin anmeldelse av en av Sissels konserter. I tillegg til stemmen har hun den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler at hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

Sissels jul 2016 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden. Årets juleturné blir enda større og vil besøke Norge, Sverige, Danmark og Island med turneåpning i Gøteborg 22. november og avslutning i Reykjavik 20. desember.

Med seg har Sissel et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul – og gospelperler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt.

Med på turneen er:
Tim Carmon – orgel, vokal, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)
Wayne Hernandez – vocal (Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)
Sam White – vokal (Duran Duran, David Gray & Annie Lennox m.fl.)
Phebe Edwards – vokal (Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown, Jessie J m.fl.)
Steffen Isaksen – piano og keyboard.
Håvard Bendiksen – gitarer, trekkspill mm.
Gjermund Silset – bass.

 

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.