Arrangementet er fullført.
AFTERWORK på Sildas Dag @VIPPA
Velkommen til en Afterwork litt utenom det vanlige!
Torsdag 15. juni er det Sildas Dag på Vippa, i samarbeid med Norges sjømatråd. Hver matbod skal servere hver sin særegne silderett basert på deres matkonsept, gratis. Det blir blant annet «Chili con Sildy», «Sildebowl» og «Sildedumplings». Det er bare å glede seg.
Vel møtt til en annerledes og inspirerende Afterwork!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.