Arrangementet er fullført.

SHY Martin til Krøsset hovedbilde
torsdag 
20:00
Krøsset

SHY Martin til Krøsset

SHY Martin fikk sitt store gjennombrudd i 2016, som vokalist og låtskriver i sangen “The Ocean” av Mike Perry. Låten ble en enorm hit, og med over 550 millioner avspillinger vant den prisen for “Most Streamed Song of The Year” på Spotify i Sverige.

Hennes karriere som låtskriver har eksplodert de siste årene med over to billioner streams på Spotify, og hits som “First Time” av Kygo og Ellie Goulding, “(Not) The One” av Bebe Rexha, “All We Know” av The Chainsmokers, og USA-hitsingelen “I Wanna Know” av NOTD med Bea Miller.

I 2017 fokuserte SHY Martin på artistkarrieren, og ga ut debutsingel “Good Together”. Siden da har hun gitt ut tre andre singler, og avsluttet 2018 med sin første EP “Overthinking”, med sangen “Just A Little Longer” i spissen.

Med en imponerende bakgrunn som låtskriver og en bemerkelsesverdig artistkarriere, har hennes prosjekter som soloartist høstet inn mer enn 100 millioner avspillinger på Spotify. De siste 12 månedene har vært ekstraordinære for SHY Martin, som fikk opptre på Nobels Fredspriskonsert i Oslo sammen med Matoma, var en del av Daniel Ek og Max Martin sitt Eqalizer Project, samt ta del i Bebe Rexhas Women in Harmony-middag i Los Angeles.

Sommeren 2018 var artisten på turné og spilte på flere festivaler i Europa, der hun var i line-upen med blant annet Post Malone, The Black Eyed Peas, Cheat Codes og Astrid S.

SUPPORT: Hazlett

Hazlett fra Brisbane, Australia er en selværklært overtenker, og sin egen terapeut. Musikken hans mekter å finne skjønnhet i hverdagslige banaliteter i den moderne verden. Med en velkjent fortid med å skrive musikk for andre artister har Hazlett opplevd mer enn vi er klar over, og stiller med en autentisk stemme til å synge om det. Fra karaoke med Lindsay Lohan, sølibati, og arrangere AA møter, samt bli spydd på av venner i taxier. 2019 markerer en ny start for Hazlett med oppfølgeren av hans debut EP “Honey, Where Is My Home”. Den nye singelen “Firework” er definert med en annerledes sans og selvtillit, og en sikkerhet i soundet hans. Dette har satt tonen for kommende utgivelser i 2019 og brøyter veien til en ny EP senere i år.

Billetter 250,- + avg.
I salg via Ticketmaster:
18 års aldersgrense
Dørene åpner kl.20.00

 

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Operafest for alle
fredag
19:00

Operafest for alle

Her byr de på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis.

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.