Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SHY Martin til Krøsset hovedbilde
torsdag 
20:00
Krøsset

SHY Martin til Krøsset

SHY Martin fikk sitt store gjennombrudd i 2016, som vokalist og låtskriver i sangen “The Ocean” av Mike Perry. Låten ble en enorm hit, og med over 550 millioner avspillinger vant den prisen for “Most Streamed Song of The Year” på Spotify i Sverige.

Hennes karriere som låtskriver har eksplodert de siste årene med over to billioner streams på Spotify, og hits som “First Time” av Kygo og Ellie Goulding, “(Not) The One” av Bebe Rexha, “All We Know” av The Chainsmokers, og USA-hitsingelen “I Wanna Know” av NOTD med Bea Miller.

I 2017 fokuserte SHY Martin på artistkarrieren, og ga ut debutsingel “Good Together”. Siden da har hun gitt ut tre andre singler, og avsluttet 2018 med sin første EP “Overthinking”, med sangen “Just A Little Longer” i spissen.

Med en imponerende bakgrunn som låtskriver og en bemerkelsesverdig artistkarriere, har hennes prosjekter som soloartist høstet inn mer enn 100 millioner avspillinger på Spotify. De siste 12 månedene har vært ekstraordinære for SHY Martin, som fikk opptre på Nobels Fredspriskonsert i Oslo sammen med Matoma, var en del av Daniel Ek og Max Martin sitt Eqalizer Project, samt ta del i Bebe Rexhas Women in Harmony-middag i Los Angeles.

Sommeren 2018 var artisten på turné og spilte på flere festivaler i Europa, der hun var i line-upen med blant annet Post Malone, The Black Eyed Peas, Cheat Codes og Astrid S.

SUPPORT: Hazlett

Hazlett fra Brisbane, Australia er en selværklært overtenker, og sin egen terapeut. Musikken hans mekter å finne skjønnhet i hverdagslige banaliteter i den moderne verden. Med en velkjent fortid med å skrive musikk for andre artister har Hazlett opplevd mer enn vi er klar over, og stiller med en autentisk stemme til å synge om det. Fra karaoke med Lindsay Lohan, sølibati, og arrangere AA møter, samt bli spydd på av venner i taxier. 2019 markerer en ny start for Hazlett med oppfølgeren av hans debut EP “Honey, Where Is My Home”. Den nye singelen “Firework” er definert med en annerledes sans og selvtillit, og en sikkerhet i soundet hans. Dette har satt tonen for kommende utgivelser i 2019 og brøyter veien til en ny EP senere i år.

Billetter 250,- + avg.
I salg via Ticketmaster:
18 års aldersgrense
Dørene åpner kl.20.00

 

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Moonica Mac
tirsdag
00:00

Opplev Moonica Mac

Med tekstlinjer som er like treffsikre som poetiske og en stemme som ofte beskrives som utenomjordisk, har Moonica Mac fått millioner av streams på Spotify, men å se henne live er likevel noe helt spesielt.

Eventbilde: Live Tuesdays på Grønland Boulebar
tirsdag
19:00

Live Tuesdays på Grønland Boulebar

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: 50 Cent – The Final Lap Tour
onsdag
19:20

50 Cent – The Final Lap Tour

Få med deg den sjeldne muligheten til å oppleve to raplegender på én kveld når 50 Cent tar med seg Busta Rhymes til Oslo Spektrum 4. oktober!