Arrangementet er fullført.

Helaften med Show de Vida hovedbilde
fredag 
19:00
Edderkoppen Scene

Helaften med Show de Vida

FOR FØRSTE GANG I NORGE!

En helaften du sent vil glemme – A night to remember!

Forestillingen:
Kom og opplev et fyrverkeri av et show med spektakulær dans, magiske sangere, storslåtte kostymer, glohete flammer og akrobatikk som tar pusten fra deg! Gjør deg klar for en hel time fylt til randen med energi fra start til slutt. En fortryllende kveld du aldri før har sett maken til i Norge!

Show de Vida:

Show de Vida er et kompani bestående av over 30 dansere, akrobater og sangere av høyeste kvalitet. De er basert i Oslo, men har dansere både fra Norge og andre nasjonaliteter. Show de Vida er kjent for å kombinere ulike dansestiler, og showene er en god blanding av klassiske stiler krydret med energifylte latinorytmer, spektakulære løft, sang og akrobatikk som blir sydd sammen til et show uten sidestykke. De byr også på noen nyskapende overraskelser du ikke har sett maken til. Bli med inn i en magisk show-verden!

Show de Vida sprer glede, liker å overraske, sprenge grenser og gi publikum en opplevelse de sent vil glemme!

– Sit back, relax and enjoy «The Show of Your Life!»

Showet passer for alle aldre, så ta med hele familien!

Relaterte saker

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
tirsdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.

Eventbilde: Ny medisinhistorisk utstilling på Teknisk museum
tirsdag
13:00

Ny medisinhistorisk utstilling på Teknisk museum

Norsk Teknisk Museum inviterer til formell åpning av ny, fast og brennende aktuell utstilling på Nasjonalt medisinsk museum.

Eventbilde: Stand-up på SALT
tirsdag
18:00

Stand-up på SALT

Noen av landets beste komikere inntar SALT sin helt egne standup-scene. SALTs ambisjon er å presentere et program som spenner seg fra unge entusiaster til etablerte kunstnere.