Arrangementet er fullført.

Helaften med Show de Vida hovedbilde
fredag 
19:00
Edderkoppen Scene

Helaften med Show de Vida

FOR FØRSTE GANG I NORGE!

En helaften du sent vil glemme – A night to remember!

Forestillingen:
Kom og opplev et fyrverkeri av et show med spektakulær dans, magiske sangere, storslåtte kostymer, glohete flammer og akrobatikk som tar pusten fra deg! Gjør deg klar for en hel time fylt til randen med energi fra start til slutt. En fortryllende kveld du aldri før har sett maken til i Norge!

Show de Vida:

Show de Vida er et kompani bestående av over 30 dansere, akrobater og sangere av høyeste kvalitet. De er basert i Oslo, men har dansere både fra Norge og andre nasjonaliteter. Show de Vida er kjent for å kombinere ulike dansestiler, og showene er en god blanding av klassiske stiler krydret med energifylte latinorytmer, spektakulære løft, sang og akrobatikk som blir sydd sammen til et show uten sidestykke. De byr også på noen nyskapende overraskelser du ikke har sett maken til. Bli med inn i en magisk show-verden!

Show de Vida sprer glede, liker å overraske, sprenge grenser og gi publikum en opplevelse de sent vil glemme!

– Sit back, relax and enjoy «The Show of Your Life!»

Showet passer for alle aldre, så ta med hele familien!

Relaterte saker

Eventbilde: Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten
mandag
19:30

Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten

Pjotr I. Tjajkovskijs nydelige musikk, medrivende dans, en eventyrlig handling samt fantastiske kostymer og scenografi venter tilskuerne og gjør denne oppførelse til en fasinerende opplevelse.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»