Søk i Aktiv i Oslo

Shock Headed Peter hovedbilde

Shock Headed Peter

Shock Headed Peter på Det Norske TeateretShockheaded Peter, eller Der Struwwelpeter bygger på ti små historier skrevet av den tyske psykiateren Heinrich Hoffmann i 1845. Historiene skildrer hvor galt det kan gå når ufyselege barn ikke hører på de voksne.

De som suger på tommeltotten får den kuttet av, slemme gutter blir overmanner av de som er verre, barn som leker med fyrstikker blir til ild og aske og de som går med nesen i sky unngår bare så vidt drukningsdøden.

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024
tirsdag
00:00

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024

Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo.