Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sesongavslutning afterski med Falcons hovedbilde
lørdag 
14:00
Oslo Vinterpark

Sesongavslutning afterski med Falcons

En eventyrlig vinter fortjener en skikkelig avslutning! Oslo Vinterpark har gleden av å invitere til årets siste after-ski på Cafe Tårnstua fra kl 14 og utover, lørdag 14. april. Det blir gourmet grilling, kald pils, dj’s og live musikk fra coverbandet FALCONS.

Program:


Dj Line Goodnight spiller utendørs fra kl 14. Du finner dj Goodnight ofte på hot spot restauranter, barer, og rooftops rundt om i landet. Hun har vært resident dj i Hemsedal de siste 3 sesongene. Repertoaret er like lekent og variert som den velkjente hårmanken.

Fra kl ca 17 spiller Dj Sogal i lavvoen og tar deg med på en tidsreise med rytmisk musikk du rett og slett ikke klarer å stå stille til.. Når Sogal ikke er på Tryvann, er han å finne bak spakene på noen av de beste klubbene i Oslo. Han har også vært å finne i Hemsedal de siste 3 vintersesongene. Supplert av live sax og congas.


Live-band:


After-ski bandet FALCONS fra Oslo har tidligere fylt opp Parkteateret til randen og er kjent for å skape take-off stemning med coverlåter fra 80-tallet og frem til i dag.  Det blir allsang, dansing på bordene og godt humør. De går på scenen i lavvoen ca kl 19.

Dj Mium, norgesdebutant, avslutter kvelden i lavvoen med klubbstemning inspirert av det store utland.

Finn arrangementet på facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Standup på Klubbscenen
onsdag
20:00

Standup på Klubbscenen

Standup på klubbscenen på Latter. Opplev både norske og internasjonale komikere. Hvert show er unikt.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett.