Arrangementet er fullført.

Sesongavslutning afterski med Falcons hovedbilde
lørdag 
14:00
Oslo Vinterpark

Sesongavslutning afterski med Falcons

En eventyrlig vinter fortjener en skikkelig avslutning! Oslo Vinterpark har gleden av å invitere til årets siste after-ski på Cafe Tårnstua fra kl 14 og utover, lørdag 14. april. Det blir gourmet grilling, kald pils, dj’s og live musikk fra coverbandet FALCONS.

Program:


Dj Line Goodnight spiller utendørs fra kl 14. Du finner dj Goodnight ofte på hot spot restauranter, barer, og rooftops rundt om i landet. Hun har vært resident dj i Hemsedal de siste 3 sesongene. Repertoaret er like lekent og variert som den velkjente hårmanken.

Fra kl ca 17 spiller Dj Sogal i lavvoen og tar deg med på en tidsreise med rytmisk musikk du rett og slett ikke klarer å stå stille til.. Når Sogal ikke er på Tryvann, er han å finne bak spakene på noen av de beste klubbene i Oslo. Han har også vært å finne i Hemsedal de siste 3 vintersesongene. Supplert av live sax og congas.


Live-band:


After-ski bandet FALCONS fra Oslo har tidligere fylt opp Parkteateret til randen og er kjent for å skape take-off stemning med coverlåter fra 80-tallet og frem til i dag.  Det blir allsang, dansing på bordene og godt humør. De går på scenen i lavvoen ca kl 19.

Dj Mium, norgesdebutant, avslutter kvelden i lavvoen med klubbstemning inspirert av det store utland.

Finn arrangementet på facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
lørdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
lørdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.