Arrangementet er fullført.

Sesongåpning ved Black Box teater hovedbilde
søndag 
Black Box Teater

Sesongåpning ved Black Box teater

Doris Uhlich setter standarden for vårsesongen ved Black Box teater gjennom åpningsforestillingen Every Body Electric – en forestilling som gjør det utvilsomt at dansen er for alle, uansett kropp.

Det finnes musikk som får oss til å bevege oss – rytmer som får oss instinktivt til å nikke eller danse med armene. Rytmen spør ikke hvem du er, hvordan kroppen din ser ut, om du er stor eller liten, om du sitter i rullestol, har krykker, er lam eller mangler lem. Denne elektroniske musikken får hver kropp til å danse. Den får alle til å danse.

Aktørene på scenen har fysiske funksjonshemminger, og sammen utforsker de den individuelle kroppens utstråling i fellesskap med andre. Hvilke muligheter åpner seg når det mekaniske – for eksempel rullestoler, proteser og krykker – blir sett på og iscenesatt som utvidelser av kroppen? Det er de personlige rytmene, bevegelsene og kroppslige egenskapene som skaper dansestiler som er helt unike.

Lørdag 25. januar kl. 19.00 og søndag 26. januar kl. 14.00

“Beautiful because it has not been beautified.” Leipziger Volkszeitung

“Had the invitation been there, the entire sold-out auditorium would have joined the floor to continue partying to the final track, Depeche Mode’s ‘People Are People’ (1984) until the end of the world.“ Sean Burns, Frieze Magazine

“Every limit is overcome.” – La Biennale Di Venezia

Relaterte saker

Eventbilde: En julenattsdrøm – Nationaltheatret
torsdag
17:30

En julenattsdrøm – Nationaltheatret

Gled deg til en splitter ny musikalsk familieforestilling – fylt av teatermagi, varme, kjærlighet og moro.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Jul med Prøysen og snekker Andersen
lørdag

Jul med Prøysen og snekker Andersen

Jul med Prøysen og snekker Andersen har gledet barnehagebarn og voksne hver jul siden urpremieren i 1991 og har vært spilt mer enn 1500 (!) ganger.