Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sesongåpning ved Black Box teater hovedbilde
søndag 
Black Box Teater

Sesongåpning ved Black Box teater

Doris Uhlich setter standarden for vårsesongen ved Black Box teater gjennom åpningsforestillingen Every Body Electric – en forestilling som gjør det utvilsomt at dansen er for alle, uansett kropp.

Det finnes musikk som får oss til å bevege oss – rytmer som får oss instinktivt til å nikke eller danse med armene. Rytmen spør ikke hvem du er, hvordan kroppen din ser ut, om du er stor eller liten, om du sitter i rullestol, har krykker, er lam eller mangler lem. Denne elektroniske musikken får hver kropp til å danse. Den får alle til å danse.

Aktørene på scenen har fysiske funksjonshemminger, og sammen utforsker de den individuelle kroppens utstråling i fellesskap med andre. Hvilke muligheter åpner seg når det mekaniske – for eksempel rullestoler, proteser og krykker – blir sett på og iscenesatt som utvidelser av kroppen? Det er de personlige rytmene, bevegelsene og kroppslige egenskapene som skaper dansestiler som er helt unike.

Lørdag 25. januar kl. 19.00 og søndag 26. januar kl. 14.00

“Beautiful because it has not been beautified.” Leipziger Volkszeitung

“Had the invitation been there, the entire sold-out auditorium would have joined the floor to continue partying to the final track, Depeche Mode’s ‘People Are People’ (1984) until the end of the world.“ Sean Burns, Frieze Magazine

“Every limit is overcome.” – La Biennale Di Venezia

Relaterte saker

Eventbilde: Evig Ung – En musikalsk komedie
lørdag
19:30

Evig Ung – En musikalsk komedie

“Evig ung” er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid.

Eventbilde: Juleteater på et julepyntet Hadeland Glassverk!
søndag
13:00

Juleteater på et julepyntet Hadeland Glassverk!

Med flotte kostymer og en koselige julescene, blir det sang og musikk som vekker gamle juleminner hos voksne, og skaper nye verdifulle juleminner hos de små.

Eventbilde: Norsk Ballettinstitutts juleforestilling «Førjulskos»
mandag
17:30

Norsk Ballettinstitutts juleforestilling «Førjulskos»

Du vil få oppleve elever fra 4 år og oppover danse koreografier som garantert vil gi deg god førjulsstemning.