Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kistefos – En unik kulturdestinasjon hovedbilde
lørdag 
Kistefos

Kistefos – En unik kulturdestinasjon

Kistefos er en unik kulturdestinasjon i vakre omgivelser! Her kan de by på arkitektur i verdensklasse, industrihistorie, kunstutstillinger og en imponerende skulpturpark i naturskjønne omgivelser. Ta turen og nyt siste rest av sommeren.

The Twist

The Twist er designet av de verdenskjente arkitektene i BIG – Bjarke Ingels Group og vil huse skiftende kunstutstillinger av internasjonalt kaliber. The Twist er et galleri, en bro og en skulptur i seg selv, og skrur seg over Randselva i et 60 meter langt spenn.

Bygget har vakt stor internasjonal oppmerksomhet og blant annet blitt kåret til årets museum internasjonalt 2019 av Designboom. The Twist er åpent i sesongen.

Skulpturparken 

Et hvert besøk til Kistefos bør inneholde en tur i skulpturparken. Skulpturparken er tilgjengelig også utenom sesong, og det er en opplevelse å se skulpturene skifte utseende og karakter i takt med omgivelsene.

I skulpturparken kan du finne ro, inspirasjon og estetisk nytelse, året rundt. Skulpturene dukker opp som overraskelsesmomenter plassert i de naturskjønne omgivelsene.

Kistefos har 45 skulpturer av markante samtidskunstnere som blant annet Yayoi Kusama, Claes Oldenburg, Olafur Eliasson, Anish Kapoor, Fernando Botero, Jeppe Hein, Tony Cragg, og Elmgreen & Dragset.

Barn opptil 16 år har gratis inngang.

Sesong: 24. mai – 11. oktober.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Humorfest
torsdag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Afternoon Tea på Sjøholmen Café
torsdag
12:00

Afternoon Tea på Sjøholmen Café

Unn deg den sjarmerende Afternoon Tea-opplevelsen ved Sjøholmen Café.

Eventbilde: Vinterfestdager for store og små!
fredag
00:00

Vinterfestdager for store og små!

Opplev en spennende handelshelg på Bærums Verk! Det blir aktiviteter, gode tilbud og opplevelser!