Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sesogn kulturmarked i Sogn hagekoloni hovedbilde
lørdag 
12:00
Sogn Hagekoloni

Sesogn kulturmarked i Sogn hagekoloni

Hele 40 kolonister åpner sine parseller i Sogn hagekoloni denne helgen!

I noen av hagene kan du få oppleve både intimkonserter, teater og historiefortelling. Andre hager har loppemarked, salg av håndverk og planter og kunstutstilling.

Blir du sulten og tørst, kan du kjøpe både mat og drikke inne i en av hagene. Flere av kolonistene gir en gylden anledning til å komme inn i de små idylliske parsellene, få en omvisning og se hva som spirer og gror.

Kolonihagen ligger bare et par minutter rusletur unna T-banestasjonen Ullevål Stadion, og det er god mulighet for parkering ved Elkjøp eller Ullevål Stadion om du skulle trenge det.

  • Gratis inngang.
  • Hagene er åpne fra klokken 12 til 17 begge dagene.
  • Lørdag 6. august kl 12-17
  • Søndag 7. august kl 12-17

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Julemarked på Edvard Munch vgs
tirsdag
15:00

Julemarked på Edvard Munch vgs

Edvard Munch vgs sine elevbedrifter på Håndverk, design og produktutvikling, Blomst, Interiør- og eksponeringsdesign og Kunst, design og arkitektur selger sine produkter.

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
onsdag
16:30

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!