Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sentralen UNG Gründer veiledningskveld hovedbilde
onsdag 
15:00
Sentralen

Sentralen UNG Gründer veiledningskveld

Er du mellom 16 og 25 år? Har du en forretningsidé, eller drømmer du om å starte din egen bedrift?

Da bør du ta turen innom Vinterhagen og Sentralen UNG Gründer! Det er et gratistilbud for deg som trenger hjelp eller veiledning for å komme videre med din forretningsidé. Det spiller ingen rolle om du driver et AS eller om du klør deg i hodet over hva en forretningsidé egentlig er – vi sitter klare for å hjelpe deg videre med akkurat det du trenger. Våre veiledere har kompetanse på entreprenørskap og oppstart av bedrift, være seg markedsføring, forretningsplan, selskapsformer, pitch eller bygge gode team og nettverk. Meld deg på og la oss hjelpe deg med å realisere ideen din!

Sentralen UNG Gründer er et tilbud finansiert av Sparebankstiftelsen DnB og gjennomført av Ungt Entreprenørskap Oslo i samarbeid med Sentralen UNG.

Påmeldingsskjema

Relaterte saker

Eventbilde: Oslohistorieseminaret 2022: Kampen om byens rom
lørdag
09:30

Oslohistorieseminaret 2022: Kampen om byens rom

Oslo Byarkiv, Byantikvaren i Oslo og Bymuseet inviterer for fjerde gang til åpent historieseminar, denne gangen med temaet «kampen om byens rom». Bli med på spennende seminar med faglige innlegg, panelsamtale og byvandring.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.

Eventbilde: Historisk elvevandring med guide
søndag
14:00

Historisk elvevandring med guide

Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.