Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sentralen UNG Gründer veiledningskveld hovedbilde
onsdag 
15:00
Sentralen

Sentralen UNG Gründer veiledningskveld

Er du mellom 16 og 25 år? Har du en forretningsidé, eller drømmer du om å starte din egen bedrift?

Da bør du ta turen innom Vinterhagen og Sentralen UNG Gründer! Det er et gratistilbud for deg som trenger hjelp eller veiledning for å komme videre med din forretningsidé. Det spiller ingen rolle om du driver et AS eller om du klør deg i hodet over hva en forretningsidé egentlig er – vi sitter klare for å hjelpe deg videre med akkurat det du trenger. Våre veiledere har kompetanse på entreprenørskap og oppstart av bedrift, være seg markedsføring, forretningsplan, selskapsformer, pitch eller bygge gode team og nettverk. Meld deg på og la oss hjelpe deg med å realisere ideen din!

Sentralen UNG Gründer er et tilbud finansiert av Sparebankstiftelsen DnB og gjennomført av Ungt Entreprenørskap Oslo i samarbeid med Sentralen UNG.

Påmeldingsskjema

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
onsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.