Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sentralen UNG feirer 5 år! hovedbilde
søndag 
14:00

Sentralen UNG feirer 5 år!

I år fyller Sentralen UNG 5 år, og det har de lyst til å feire med en skikkelig bursdagsfest! 

Siden Sentralen åpnet dørene sine for første gang i 2016, har huset satset ekstra mye på barn og unge gjennom satsningen Sentralen UNG. Gjennom Sentralen UNG har huset vært fylt med teater, konserter, kunstverksted, matlagingskurs, dans og mye mer for barn og unge.

Endelig er ventetiden over for å kunne arrangere fysiske opplevelser for barn og unge igjen, og vi inviterer derfor alle barn til 5 årsfeiring den 5. september!

Bli med oss og dans sammen med hiphop’erne i Soul Sessions Oslo, eller lær deg noe du ikke visste om humler og giftig sopp? Kanskje du har lyst til å teste ut kroppsbalansen med litt capoeira eller bli litt klokere på elektronisk sampling?

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere
lørdag
15:00

Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere

Denne gangen presenterer OPAL historien om den slue og iskalde Cruella som vil kjøpe dalmatinervalper for å lage kåpe av dem. En musikalsk thriller i ekte OPAL-stil. Forestillingen passer for hele familien.

Eventbilde: Supersøndag: feiring dagen før Samefolkets dag
søndag
00:00

Supersøndag: feiring dagen før Samefolkets dag

Denne sanselige og visuelle forestillingen inviterer publikum inn i en verden fylt joik, trommer, tekstiler, spennende rekvisitter og dans. Dette er en gyllen anledning til å starte feiringen av Samefolkets dag 6. februar sammen med dine barn.