Arrangementet er fullført.

Sentralen UNG feirer 5 år! hovedbilde
søndag 
14:00

Sentralen UNG feirer 5 år!

I år fyller Sentralen UNG 5 år, og det har de lyst til å feire med en skikkelig bursdagsfest! 

Siden Sentralen åpnet dørene sine for første gang i 2016, har huset satset ekstra mye på barn og unge gjennom satsningen Sentralen UNG. Gjennom Sentralen UNG har huset vært fylt med teater, konserter, kunstverksted, matlagingskurs, dans og mye mer for barn og unge.

Endelig er ventetiden over for å kunne arrangere fysiske opplevelser for barn og unge igjen, og vi inviterer derfor alle barn til 5 årsfeiring den 5. september!

Bli med oss og dans sammen med hiphop’erne i Soul Sessions Oslo, eller lær deg noe du ikke visste om humler og giftig sopp? Kanskje du har lyst til å teste ut kroppsbalansen med litt capoeira eller bli litt klokere på elektronisk sampling?

Relaterte saker

Eventbilde: Babydans på Sentralen
mandag
12:00

Babydans på Sentralen

Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.