Søk i Aktiv i Oslo

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz hovedbilde
torsdag 
19:00
Teknisk museum

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz

Denne kvelden holder museet åpent til 23:00 med bar, LEGO, quiz og klassiske bordspill – i tillegg blir det lynkurs i programmering av algoritmisk kunst og VR-spill i Vitensenteret.

LEGO fra kl. 16

Slipp byggedillaen løs! ENDELIG helt uten innblanding av overenergiske småttiser på alle kanter… (det må være lov å si!)

SPILL fra kl. 17

Spill klassiske analoge bordspill med familie, venner og naboer. De har blant annet Stiga ishockeyspill, Kurong, Shuffle puck, Shoelbak og Crocinole. Passer for alle. Drop-in.

BAR fra kl. 19

Selger øl, rød og hvit vin, musserende og cider. Alkoholfritt: Diverse mineralvann.

ALGORITMISK KUNST kl. 19-21

Ta et lynkurs i programmering av algoritmisk kunst! De gir deg verktøy til en ny kunstnertilværelse du ikke var forberedt på.

VR-spill kl. 19–22

Spill Gorilla Tags og Beat Saber i VR!  I utstillingen I/O finner du også Bubble Bubble på Arkade og kuraterte løyper om dataspillkultur og -musikk, med historisk viktige konsoller, kontrollere, håndholdte elektroniske spill osv.

QUIZ kl. 20

Anne Gaathaug lover en underholdende quiz. Hun har utgitt en rekke quizbøker, har fast quiz-spalte i Klassekampen og er quizmaster på Litteraturhuset i Oslo. Kveldens quiz byr på spørsmål knyttet til teknologi, vitenskap, medisin og historie passelig krydret med spørsmål fra filmens verden, TV-serier, musikk og aktualiteter.

——– ——– ——–

SENT skjer hver siste torsdag i måneden – en herlig kveld for deg som er over 18 år. Det blir bar, quiz, lego og spill, og spesielle program som bare skjer akkurat denne dagen. Og for en gang skyld er museet helt uten barn!

Foto: Lars Opstad/Norsk Teknisk museum

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus
onsdag
18:30

Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus

Det blir kuriosa fra all verdens fotball, det blir gjester og det blir god stemning. Ikke nok med det; du kan vinne billetter for deg og laget ditt (4 pers.) til Premier League eller Bundesligaen.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
19:30

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.